Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ε. Κοκκίνου: Η καλοκαιρινή της περιοδεία και η τούμπα στη σκηνή!


Τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας συνεχίζει η Έλλη Κοκκίνου.
Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά το φορτωμένο πρόγραμμα του χειμώνα με τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Βασίλη Καρρά και τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του “Greek Idol”, συνέχισε και το καλοκαίρι τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
 
H Έλλη έκανε φέτος τις διακοπές της μαζί με τον μικρό της γιο κοντά στη θάλασσα και πήγε για λίγες μέρες στην Κένυα μαζί με τον αγαπημένο της Γιώργο Μπόγρη, ενώ, ταυτόχρονα ξεκίνησε την περιοδεία της σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
 

 
Ένας από τους σταθμούς της Έλλης ήταν η Χαλκιδική, όπου κυριολεκτικά αποθεώθηκε από το κοινό, ενώ, από την τελευταία της εμφάνιση το Σάββατο το βράδυ στη Γιορτή Κρασιού της Νέας Αγχιάλου στο Βόλο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Ο λόγος για την θεαματική τούμπα της γνωστής τραγουδίστριας στη σκηνή, την ώρα που ερμήνευε το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου “Έχω εσένα πλάι μου”.

Δες το video με την τούμπα της Έλλης:
 
 
Η Έλλη φορούσε ένα καυτό τζιν σορτσάκι και ένα μαύρο T-shirt και είχε ανεβάσει το κέφι στα ύψη στη διάρκεια της συναυλίας της στο Βόλο. Ένα στραβοπάτημά της, όμως, ήταν αυτό που την έκανε να φάει μια τούμπα στη σκηνή, την ώρα που τραγουδούσε. Η ίδια με πολύ χιούμορ και χωρίς κανένα κόμπλεξ συνέχισε να τραγουδά καθισμένη στο πάτωμα και μόλις τελείωσε το κομμάτι σηκώθηκε, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “συμβαίνουν αυτά”.
 
“Είμαι καλά... Δεν με πειράζει (σ. σ. που έπεσα) σκοτίστηκα τώρα... Μετά από πάρα πολλές... έφαγα και μια τούμπα!”, ανέφερε και ρώτησε αν την κατέγραψαν στην κάμερα για να της κάνουν και διαφήμιση. Η ίδια μάλιστα, ζήτησε ένα χειροκρότημα για την θεαματική της τούμπα και είπε με μια δόση χιούμορ: “Δεν μασάμε συνεχίζουμε... Μην σου πω ότι θα ξαναπέσω γιατί μου άρεσε!”.

Δες video από τη συναυλία στο Βόλο:

 
 
Λίγο αργότερα μάλιστα, η ίδια έγραψε στο twitter της για την τούμπα στη σκηνή. “Ένα κομψό πεσηματάκι ήταν.. όχι κάτι θεαματικό!” και πρόσθεσε: “Θα προτιμούσα να μην είχε συμβεί αλλά τι να κάνουμε; Ούτε η πρώτη είμαι, ούτε η τελευταία”.




 
Η γνωστή τραγουδίστρια πάντως, συνεχίζει κανονικά την καλοκαιρινή περιοδεία της, ενώ πριν λίγες μέρες γύρισε και το video clip για το νέο της τραγούδι “Τα γενέθλιά μου”. 

Τέλος, στις αρχές του Σεπτέμβρη, η Έλλη θα βρεθεί στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, στις 5 Σεπτεμβρίου, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να την απολαύσει από κοντά στη Λάρνακα, ενώ, στις 6 και τις 7 Σεπτεμβρίου, ο Νίνο θα δώσει δυο συναυλίες στη Λευκωσία και την Λεμεσό αντίστοιχα.
 
Δες το video από την εμφάνισή της στη Χαλκιδική:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: