Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

Ε. Αδάμ: Τι λέει για τα σενάρια διαζυγίου και το θάνατο του πατέρα της


Για τα σενάρια του διαζυγίου της με τον Λάμπη Λιβιεράτο και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με το θάνατο του πατέρα της μίλησε η Εύη Αδάμ. Το γνωστό μοντέλο ααναφέρθηκε στην οικογένειά της, τις κόρες της και τους τριγμούς στο γάμο της.
 
“Για πολλά χρόνια θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ τυχερό γιατί και οι δουλειές και οι σχέσεις μου πήγαιναν δεξιά. Όχι ότι μου ήρθαν όλα στο πιάτο, άρπαξα κάποιες ευκαιρίες- και κάποιες πήγαν χαμένες. Μετά τα καλλιστεία άλλαξε η ζωή μου, γιατί θα ήμουν ακόμη καθηγήτρια γερμανικών. Και αυτή η δουλειά μου έφερε τη γνωριμία με τον άντρα μου”, ανέφερε σε συνέντευξή της στο “Radar”.

 
Η ίδια πάντως ανέφερε πως η δουλειά του μοντέλου δεν της δημιουύργησε ανασφάλεια, γιατί δεν ήταν ιδιαίτερα ματαιόδοξη με την εμφάνισή της. “Θέλω να είμαι μια ωραία γυναίκα, αλλά όταν γίνω σαράντα να φαίνομαι όμορφη στην ηλικία αυτή”, είπε.
 
Στην ερώτηση, αν βιάστηκε τελικά να παντερευτεί και να κάνει οικογένεια, η Εύη απάντησε: “Αν συγκρίνω τι κάνουν οι άλλοι υποτίθεται ότι βιάστηκα, αλλά αν πραγματικά το αισθάνεσαι, το κάνεις γιατί δεν υπάρχουν πολλές στιγμές που μπορείς να το αισθανθείς. Κι αν πεις όχι εκείνη τη στιγμή, μπορεί να χάσεις το τρένο. Για  μένα ο Λάμπης ήταν ο άνθρωπός μου...”.

 
Ακόμη, η ίδια δήλωσε ότι έχουν υπάρξει τριβές στη σχέση, αλλά και φορές που έχει λυγίσει. “Το θέμα είναι να μπορείς να σηκωθείς και να μην μείνεις εκεί ηττημένος”, είπε και πρόσθεσε σε μια σχέση πρέπει να παλεύεις, χωρίς να σημαίνει πως θα νικήσεις.
 
Για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι στα πρόθυρα του διαζυγίου, η Εύη ανέφερε: “Έχει γραφτεί 5-6 φορές, και καμιά, όπως είναι προφανές δεν ίσχυε, μέχρι τώρα. Για το μέλλον δεν ξέρει κανείς τίποτα”. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι γυρίζει σελίδα στη ζωή του, επιβεβαιώνοντας έμμεσα τις φήμες για το χωρισμό τους.
 
Τέλος, για τις δύσκολες ώρες που πέρασε με το θάνατο του πατέρα της, εξομολογήθηκε το εξής: “Πήγα στο “Just the 2 of us” γιατί βίωσα μια μεγάλη απώλεια, έχασα τον πατέρα μου και ήθελα να βρεθώ με κόσμο, να ξεμπλοκάρω”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: