Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ο Χρήστος Χολίδης μιλάει για τις διακοπές του με τη Δούκισσα!


Η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης έχουν γίνει πια αχώριστοι! Το ζευγάρι έκανε μια ολιγοήμερη απόδραση στο νησί των ανέμων.
 Ωστόσο κατάφερε να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογράφους αφού πρτίμησε να περάσει τον περισσότερο από τον χρόνο διαμονής του στο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά στον Αη Ιωάννη όπου φιλοξενήθηκαν. 



Μέχρι σήμερα, κανένας από τους δύο δεν μιλούσε ανοιχτά για το ότι είναι μαζί και απέφευγαν συστηματικά να απαντήσουν στις ερωτησεις των δημοσιογράφων που έψαχναν μια επιβεβαίωση. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πια και νιώθουν ολοένα και ασφαλείς για την σχέση τους και αρχίζουν να μιλάνε...

Η κάμερα του Star όμως συνάντησε το Χρήστο λίγες μόνο μέρες μετά την επιστροφή του από τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο παρέα με τη Δούκισσα.

Ο τραγουδιστής προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου που αφορούσαν την προσωπική του ζωή λέγοντας πως "δεν μιλάει για αυτά.. από εκεί και πέρα ήμουν καλεσμένος". Στην πορεία όμως και μετά από έντονη επιμονή του δημοσιογράφου δήλωσε "Είναι κάποια πράγματα που δεν βγαίνω να τα διαφημίσω. Ούτε τη φιλία μου με την Ρούλα, ούτε τη σχέση μου. Και γι’ αυτό και δεν κυκλοφορήσαμε στα σοκάκια και ήμασταν όλη μέρα στο σπίτι".

Παρόλα αυτά παραδέχτηκε χαμογελαστά πως το κρυφτό που αναγκάστηκαν να παίξουν στη Μύκονο ώστε να αποφύγουν τους φωτογράφους του φάνηκε αρκετά κουραστικό. Δήλωσε: "Ναι… Εντάξει, θα μου πεις “πήγες στη Μύκονο, δεν πήγες σε ένα απόμερο νησάκι”. Από εκεί και πέρα, πέρασα πολύ ωραία. Δεν κυκλοφόρησα, αλλά δεν πήγα για να με δει ο κόσμος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: