Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Διαλέξτε πλευρά

Διαλέξτε πλευρά

Δε θα χρειαστεί να πάρετε το μέρος κάποιου σε μία διαμάχη, μην ανησυχείτε. Για την κοτσίδα σας πρόκειται!



Δεν υπάρχει γυναίκα που μπορεί να αντισταθεί στην πλεξούδα πλέον –και δε χρειάζεται άλλωστε. Στις δέκα γυναίκες τουλάχιστον δύο κάνουν τα μαλλιά τους κοτσίδα και τα πλέκουν αυτήν τη σεζόν και είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Πρόκειται για ένα εύκολο και όμορφο χτένισμα που δίνει ελευθερία κινήσεων, αφού έχει διάφορες παραλλαγές και δεν έχει στεγανά.
Οι celebrities έχουν καταλάβει εδώ και καιρό την ομορφιά της κοτσίδας και την έχουν υιοθετήσει στο πέρασμα των χρόνων, όπως η Katharine Ross το1978.
Κάθε φορά, βέβαια, υπάρχει μία τάση στις παραλλαγές της που υπερισχύει. Φέτος, γύρισε στο πλάι και έγινεχαλαρή και χαλασμένη. Ότι πιο εύκολο, δηλαδή, για να προσπαθήσετε να την φτιάξετε.
Επίσης, μπορεί να είναι κανονική απλή, - όπως η Nicole Kidman, η Mary-Kate Olsen και η Heather Morris - πλεγμένη αλλά με μεγάλες τούφες να φεύγουν –όπως η Selena Gomez και η Rachel Zoe, ή σε ψαροκόκαλο –όπως η Jessica Szohr, η Dianna Agron, η Amanda Seyfried, η Alicia Keys και η Jane Krakowski.
Ταιριάζει σε μακριά μαλλιά όπως η Rihanna, αλλά και σε μαλλιά μεσαίου μήκους όπως η Christina Hendricks, αφού δεν πειράζει να μην είναι όλα πιασμένα. Τέλος, μην το θεωρήσετε χτένισμα για απογευματινές εμφανίσεις μόνο, αφού στέκει σε όλες τις περιστάσεις σε καθημερινές ή πιο επίσημες με κάποιο κόσμημα να εμπλουτίζει την τελική του εικόνα, όπως η Blake Lively.

Δεν υπάρχουν σχόλια: