Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Κάψτε λίπος με ένα αυτοκόλλητο!


Κάψτε λίπος με ένα αυτοκόλλητο!

Μπορείτε να φανταστείτε ότι με ένα μόνο αυτοκόλλητο θα καταφέρετε να ελέγξετε την όρεξή σας, να ρυθμίσετε το μεταβολισμό σας, να κάψετε λίπος και να χάσετε τα περιττά κιλά; Το αυτοκόλλητο επίθεμα SP6 COMPLETE της LifeWave σας το υπόσχεται με τον πιο απλό τρόπο: διεγείροντας τα σημεία Βελονισμού στο σώμα χωρίς βελόνες!

Τι είναι

Πρόκειται για μη διαδερμικό επίθεμα (non transdermal patch) που περιέχει οργανικά υλικά (π.χ. αμινοξέα, σάκχαρα και σταθεροποιημένο οξυγόνο) χαρακτηρισμένα από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων ως ασφαλές. Αυτά, μέσα στο επίθεμα, σχηματίζουν νανομεγέθους υγρούς κρυστάλλους, οι οποίοι λειτουργούν σαν μικρές κεραίες οι οποίες ενεργοποιούνται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος και μεταφέρουν συγκεκριμένες βιοπληροφορίες – μηνύματα προκαλώντας στα κύτταρα την αύξηση παραγωγής ενέργειας από το λίπος. Ο Dr David Schmidt, είναι ο επιστήμονας – εφευρέτης των επιθεμάτων. Διετέλεσε επιστημονικός σύμβουλος της General Dynamics για τα συστήματα παροχής εφεδρικού οξυγόνου σε κατάσταση ανάγκης και μεθόδων επέκτασης των πιθανοτήτων επιβίωσης του πληρώματος υποβρυχίων του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ. Δαπανήθηκαν εκατομμύρια δολάρια για έρευνα και ανάπτυξη και χρειάστηκαν 3 χρόνια κλινικών ερευνών, επιδοτούμενες από το Αμερικανικό κράτος, για να παραχθούν τα LIFEWAVE PATCHES, αρχικά για το πολεμικό ναυτικό και μετέπειτα για το υπόλοιπο κοινό. Στόχος ήταν η αύξηση της απορρόφησης οξυγόνου, η αντοχή και η μακροζωία.

Τι ακριβώς κάνει
Το αποκλειστικό non-transdermal patch σύστημα (δεν εισέρχεται δηλαδή κάποια ουσία στο σώμα) διεγείρει τα σημεία του βελονισμού βελτιώνοντας τη ροή της ενέργειας στο σώμα και συμβάλλοντας στην αποτοξίνωση, ρυθμίζοντας τον μεταβολισμό και πετυχαίνοντας έτσι έλεγχο και μείωση της όρεξης. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον ήλιο, που αυξάνει τα επίπεδα της βιταμίνης D στο σώμα. Αυτό γίνεται χωρίς  τη χρήση συμπληρωμάτων, διεγερτικών ή με βελόνες. Το SP6 COMPLETE patch της LifeWave δεν περιέχει κανένα επικίνδυνο φάρμακο ή διεγερτικό. Έχει σχεδιαστεί να δημιουργεί μία ήπια και προσωρινή πίεση στα γνωστά σημεία του βελονισμού. Δεν χρησιμοποιούνται μαγνήτες ή βελόνες.

Πώς εφαρμόζεται
Τοποθετείτε το αυτοκόλλητο σε καθαρό και στεγνό δέρμα το πρωί και τ’ αφαιρείτε το βράδυ. Μπορείτε να το φοράτε μέχρι και 12 ώρες την ημέρα, 5 φορές την εβδομάδα, ένα την ημέρα. Εάν αισθανθείτε άσχημα ή υπάρξει ερεθισμός στο δέρμα αφαιρέστε το. Από τη στιγμή που θα αφαιρεθεί δεν ξαναχρησιμοποιείτε. Μην τοποθετείτε πάνω από ένα SP6 patch τη φορά στο σώμα σας. Είναι πολύ σημαντικό ο οργανισμός σας να μην είναι αφυδατωμένος. Συστήνεται πριν την τοποθέτησή του να πίνετε τουλάχιστον 2 ποτήρια νερό. Η κατανάλωση νερού θα πρέπει να συνεχίζεται καθ’όλη τη διάρκεια χρήσης των patches.

Που το τοποθετείτε
Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ανακαλύψουν ότι υπάρχουν δύο σημεία όπου μπορούν να κολλήσουν το SP6 και να έχει αποτελέσματα. Αυτά τα σημεία βασίζονται στην Κινέζικη Ιατρική, και είναι το στομάχι και η σπλήνα τα οποία είναι στενά συνδεδεμένα με την όρεξή μας. Την πρώτη μέρα που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το SP6 τοποθετήστε το στην εσωτερική πλευρά της δεξιά σας κνήμης (στο σημείο βελονισμού Σπλήνα 6, Spleen 6). Οι περισσότεροι από εσάς θα ανακαλύψετε ότι το SP6 δουλεύει εξαιρετικά καλά στη συγκεκριμένη περιοχή. Την επόμενη ημέρα, δοκιμάστε το σημείο που βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά της δεξιά σας κνήμης (Στομάχι 36, Stomach 36). Δοκιμάσετε όλα τα σημεία που θα προτείνονται στο φυλλάδιο του SP6 και μετά αποφασίστε ποιο είναι το σημείο που δουλεύει καλύτερα σε εσάς.

Είναι ασφαλές;
Ο βελονισμός χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια ως μία μέθοδος ανακούφισης από τον πόνο, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής. Αποδεδειγμένα τα επιθέματα αυτά είναι ασφαλή, αλλά εάν αισθανθείτε σ’ οποιαδήποτε στιγμή ανησυχία, αφαιρέστε τα και πιείτε λίγο παραπάνω νερό. Eάν έχετε κάποια πρόβλημα υγείας ή αμφιβολίες, πριν χρησιμοποιήσετε τo SP6, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Μην τα χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Που θα τα βρείτε
Τα φοβερά αυτοκόλλητα της LIFEWAVE, SP6 Complete, που βοηθούν στην απώλεια λίπους, με τη μέθοδο της νανοτεχνολογίας και ενεργοποιούν το μεταβολισμό στη μέγιστη λειτουργία του δεν θα τα βρείτε στα φαρμακεία αλλά κάνοντας παραγγελία στο www.lifewave.com/yourwellbeing/. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.bettyaslanis.gr/.


Αποτοξινωθείτε πρώτα! Για καλύτερα αποτελέσματα αποτοξινώστε πρώτα το σώμα σας χρησιμοποιώντας τα επιθέματα Y-Age της LIFEWAVE πριν χρησιμοποιήσετε το SP6. Όταν ο οργανισμός είναι απαλλαγμένος από τοξίνες όλες οι θεραπείες γίνονται πιο γρήγορα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: