Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

Σ. Χρηστίδου: Ετοιμάζεται για δεύτερο παιδί!


Η γνωστή παρουσιάστρια είχε πει στο παρελθόν ότι θα ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί μόλις έχανε τα κιλά της προηγούμενης εγκυμοσύνης της. Και έτσι και έγινε. Έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά δεν έκανε δεύτερο παιδί ακόμα.
 
Φίλη της όμως δήλωσε στο περιοδικό “People” ότι θέλει να κάνει σύντομα παιδί η Σίσσυ: “Η εγκυμοσύνη της Δέσποινας Καμπούρη και οι κοινές τους διακοπές ξύπνησαν ξανά την επιθυμία στη Σίσσυ. Η παρουσιάστρια φρόντιζε πολύ τη Δέσποινα όταν βρίσκονταν στη Σκιάθο, της έδινε συμβουλές και δεν έκρυψε από την παρέα τους ότι θέλει πολύ να κάνει ένα δεύτερο παιδί. Αρκετές φορές η συζήτηση επικεντρωνόταν στο πότε θα μείνει έγκυος ξανά και εκείνη έλεγε ότι θέλει σύντομα δεύτερο παιδί, μόνο να μεγαλώσει λίγο ο Φίλιππος!”
 
Ακόμη δεν είναι μόνο η Σίσσυ που θέλει να κάνει και δεύτερο παιδί, αλλά και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης. Παλιότερα ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει ότι ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί μπας και ξεκολλήσει λίγο η Σίσσυ από τον γιο της που του έχει απίστευτη αδυναμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: