Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Τα επτά μεγαλύτερα σκάνδαλα του καλοκαιριού!


Το καλοκαίρι φαίνεται πως είναι μια από τις καλύτερες περιόδους για τους celebrities. Οι διάσημοι περιμένουν αυτήν την εποχή για να φορέσουν τα μαγιώ τους να βγουν στην παραλία και να κάνουν τις διακοπές τους, ξεχνώντας όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν, ακόμη και τις πιο ντροπιαστηκές.
 
Κάποια σκάνδαλα όμως δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα... Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, όλοι έχουν να θυμούνται μερικά από τα πιο κρυφά μυστικά των stars που σίγουρα οι ίδιοι προσπαθούν να ξεχάσουν.
 
Σκάνδαλο 1ο: Η νύφη το 'σκασε!

 
Το 25χρονο κουνελάκι του Mr Palyboy ακύρωσε το γάμο τους κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ο λόγος για την 25χρονη Cristal και τον 85χρονο εκατομμυριούχο και ιδιοκτήτης του Playboy Hugh Hefner.

Οι δυο τους αν και είχαν αποφασίσει να παντρευτούν, ακύρωσαν το γάμο τους λίγες μέρες πριν την τελετή. Ο ηλικιωμένος εκατομμυριούχος που ετοιμαζόταν να παντρευτεί την κατά πολύ μικρότερη του Cristal δηλώνε συντετριμμένος από τις εξελίξεις και έχει στενοχωρηθεί πολύ από την ακύρωση του γάμου. Ο ίδιος λίγο μετά το χωρισμό τους έγραψε στο twitter του ότι ο γάμος του ματαιώνεται, επειδή η νύφη το 'σκασε. “Ο χωρισμός πονάει, αλλά καλύτερα τώρα παρά μετά το γάμο”, έλεγε με μια δόση λύπης.
 
Η Crystal Harris, πάντως, που πολλά δημοσιεύματα την ήθελαν να εγκαταλείπει τον ηλικιωμένο εκατομμυριούχο για τα μάτια κάποιου πολύ νεώτερού του, εμφανίστηκε σε γνωστή εκπομπή και με δάκρυα στα μάτια δήλωσε ότι “δεν ήταν η μοναδική γυναίκα στη ζωή του Hefner”, αλλά και ότι το σεξ μαζί του διαρκούσε ελάχιστα.
 
Αλήθεια τι περίμενε η Crystal;
 
Σκάνδαλο 2ο: Το εξώγαμο του “Εξολοθρευτή”


 
Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση για το διαζύγιο του Arnold Schwarzenegger με την Maria Shriverμετά από 25 χρόνια γάμου στις αρχές του Μάη. Ωστόσο, πολύ μεγαλύτερο ήταν το σοκ της κοινής γνώμης, όταν έγινε γνωστός ο λόγος για τον οποίο χώρισαν, που δεν ήταν άλλος από το... εξώγαμο του γνωστού ηθοποιού.
 
“Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για τον πόνο που προκάλεσα” δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ μετά την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής του σχέσης, "καρπός" της οποίας είναι ένα δεκάχρονο παιδί, το οποίο απάκτησε με μία γυναίκα που εργαζόταν στο σπίτι τους.

 
Κερασάκι στην τούρτα ήταν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, οι οποίες έδειχναν την γυναίκα και την ερωμένη του “εξολοθρευτή” να μένουν στο ίδιο σπίτι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.
 
Σκάνδαλο 3ο: Δεν έβρισκε μέρος να... κάνει την ανάγκη του!

 
Πρωταγωνιστής ενός όχι και τόσο ευχάριστου επεισοδίου έγινε ο Γάλλος ηθοποιός Gerard Depardieu. Ο 62χρονος φαίνεται πως δεν μπορούσε να κρατηθεί και έκανε την ανάγκη του στο διαδρομο αεροσκάφους.
 
Ο διάσημος ηθοποιός βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο της CityJet, θυγατρικής εταιρείας Air France που θα εκτελούσε την πτήση Παρίσι - Δουβλίνο. Λίγο πριν την απογείωση ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Όταν μια αεροσυνοδός του ζήτησε να καθίσει και να περιμένει 15 λεπτά μέχρι να απογειωθεί το αεροπλάνο, εκείνος είπε ότι δεν μπορεί να περιμένει.
 
Σύμφωνα με μια επιβάτη, ο 62χρονος που ήταν εμφανώς μεθυσμένος σηκώθηκε φωνάζοντας “θέλω να ουρήσω, θέλω να ουρήσω.” Και εκείνη τη στιγμή... τα έκανε στο πάτωμα!
 
Σκάνδαλο 4ο: Τον χώρισε γιατί την απατούσε;

 
Ένας άλλος μεγάλος χωρισμός με πολύ παρασκήνιο ήρθε να ταράξει τα νερά της διεθνούς showbiz και δεν είναι άλλος από τον χωρισμό της Jennifer Lopez με τον Mark Anthony. Αν και οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
 
Και ενώ η Jennifer λέει πως χώρισε γιατί ο Mark Anthony την καταπίεζε, μαθαίνουμε ότι τελικά την απατούσε κιόλας!
 
Όπως διαβάσαμε στην ''Daily mail'', ο 49χρονος ηθοποιός, Will Smith, έπιασε στις αρχές του μήνα στα πράσα την 39χρονη σύζυγό του, Jada, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, μαζί με τον τραγουδιστή, πρώην σύζυγο της Jennifer Lopez και συμπρωταγωνιστή της Jada στη σειρά ''Hawthorne'', Mark Anthony.
 
Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι συνεργάτες της ηθοποιού δήλωσαν με τη σειρά τους, ότι εδώ και καιρό είχαν παρατηρήσει την ερωτική χημεία ανάμεσα στην Jada και τον Mark.
 
Σκανδαλο 5ο: Ή μικρή μικρή παντρέψου...

 
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και όπως φαίνεται ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ το ξέρει καλά. Ο λόγος για τον 51χρονο Doug Anthony Hutchison που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την 16χρονη αγαπημένη του Courtney Alexis Stodden.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας γαμπρού και νύφης έχει προκαλέσει σάλο στα κοσμικά πηγαδάκια της ξένης showbiz που σχολιάζουν την επιλογή του γνωστού ηθοποιού. Ο Doug Anthony Hutchison που είχε παίξει στην ταινία “Πράσινο Μίλι” και στη σειρά “Οι αγνοούμενοι” δηλώνει τρελά ερωτευμένο με την 16χρονη τραγουδίστρια και γι' αυτό ενώθηκε μαζί της με τα ιερά δεσμά του γάμου.
 
Σκάνδαλο 6ο: Ο Γάλλος επικεφαλής και... η καμαριέρα!

 
Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τα σκάνδαλα του καλοκαιριού και να μην αναφερθούμε στη σύλληψη του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Dominique Stauss Kahn με την κατηγορία ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια καμαριέρα.
 
Μετά την είδηση “βόμβα” όλος ο κόσμος άρχισε να ασχολείται με τον “άτοκτο” πολιτικό. Τα δημοσιεύματα για τη ζωή του διαδέχονταν το ένα το άλλο, ενώ δεν ήταν λίγες ακόμη οι κατηγορίες κι άλλων γυναικών που ισχυρίζονταν ότι τις έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά.
 
Μπορεί ο ίδιος τώρα να έχει αφεθεί ελεύθερος, όλη αυτή η ιστορία όμως του στοίχησε τη θέση του στο ΔΝΤ και αποτέλεσε πλήγμα για την υπόληψή του...
 
Σκανδαλο 7ο: Η θλιμμένη πριγκίπισσα...

 
Άλλη μια νύφη φαίνεται πως πήγε να το σκάσει, αλλά τελικά το ξανασκέφτηκε. Ο λόγος για την πριγκίπισσα του Μονακο Σαρλίν που έφθασε στα πρόθυρα να το σκάσει και να αναβάλει το γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, όταν έμαθε για ένα ακόμη εξώγαμο παιδί του.
 
Αν και το παλάτι δεν επιβεβαίωσε ποτέ τις φήμες, την ημέρα του γάμου υπήρχε μια ανησυχία, καθώς η Σαρλίν είχε προσπαθήσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να το σκάσει 3 φορές.
 
Το συγκεκριμένο σκάνδαλο φαίνεται να ενισχύθηκε και από δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να πέρασε σε χωριστά ξενοδοχεία το μήνα του μέλιτος. Εμείς, πάντως, όταν τουςείδαμε στις διακοπές τους στην Αντίπαρο φαίνονταν χαλαροί και ήρεμοι. Ποιος ξέρει αν τελικά αληθεύουν τα δημοσιεύματα;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: