Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Ε. Μανωλίδου: Αν φλέρταραν τον Άδωνι, θα φρόντιζα με τρόπο να μην επαναληφθεί!


Πιο ανανεωμένη και έχοντας ξεκουραστεί το καλοκαίρι, η Ευγενία Μανωλίδου επιστρέφει δυναμικά και είναι έτοιμη για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.
Η γνωστή παρουσιάστρια σε συνέντευξή της μίλησε για το τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Λευκάδα, τα συναισθήματα που την άφησε το “DWTS Daily” και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει με τον Άδωνη Γεωργιάδη.


 
Αν και η ίδια δεν έχει συμφωνήσει ακόμη για κάποιο τηλεοπτικό concept για το χειμώνα, έχουν ήδη ακουστεί πολλά για το τηλεοπτικό της μέλλον. Το όνομά της, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φαίνεται πως έχει "πέσει" στο τραπέζι για την παρουσίαση του “Dancing on Ice” και το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Τι απαντά όμως, η ίδια; “Δεν έχω την παραμικρή ιδέα! Συνηθίζεται τέτοια εποχή να ακούγονται διάφορα για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα, η αλήθεια όμως είναι ότι πολλοί λίγοι έχουν συζητήσει και έχουν καταλήξει σε κάτι από τώρα. Εγώ ανήκω στους πολλούς”, είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό “HELLO!”
 
Παρόλα αυτά, η Ευγενία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει κάποια δουλειά στο εξωτερικό, η οποία θα έχει σχέσει με τη μουσική της ταυτότητα. “Η “έκπληξη” θα έρθει μάλλον από έξω. Δεν έχω κάτι έτοιμο, αλλά το “ψάχνω” πολύ. Μου είναι αδύνατο να περάσω μια ημέρα χωρίς μουσική. Είναι το απόλυτο “καταφύγιό” μου!”

 
Όσον αφορά το θέμα του φλερτ, αλλά και της ζήλειας, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε πως την κολοκεύουν οι φιλοφρονήσεις, παρόλο που δεν δέχεται έντονο φλερτ. “Νομίζω ότι οι φιλοφρονήσεις είναι ευπρόσδεκτες, ανεξάρτητά από τη διαθεσιμότητά μας! Σε επίπεδο φλερτ δεν έχω νιώσει κάτι έντονο, δεν δίνω όμως και τα περιθώρια για κάτι τέτοιο.”, είπε και πρόσθεσε ότι προς το παρόν δεν έχει αντιληφθεί να φλερτάρουν τον σύζυγό της, ξεκαθαρίζοντας πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα φροντισει με τον τρόπο της να μην επαναληφθεί.
 
Για τις καλοκαιρινές διακοπές που πέρασε στη Λευκάδα, η ίδια ανέφερε: “Την ερωτεύτηκα (σ.σ. τη Λευκάδα)! Είχα χρόνο να τη γνωρίσω καλύτερα φέτος και να τη γυρίσω πολύ με το αυτοκίνητο”.

 
Τέλος, για το “DWTS Daily” και την πορεία του, η Ευγενία δήλωσε πως δεν το θεώρησε αποτυχία. “Ήταν ένα όμορφο πράγμα που μου έμαθε πολλά και η εμπειρία που αποκάμισα ήταν ανεκτίμητη... Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα που μπορεί να το έχασα, αλλά χάρηκα που το έπαιξα”, είπε και συμπλήρωσε: “Δεν έγινε και τίποτα το συνταρακτικό! Η ψυχολογία μου επηρεάζεται από άλλους παράγοντες που έχουν να κάνουν με το προσωπικό στοιχείο και όχι με το επαγγελματικό”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: