Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Μ. Στρατής: “Δεν θα εκμεταλλευτώ τη σχέση μου για να πετύχω!”


Tαλαντούχος, μετρημένος και πολύ ισορροπημένος. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν τον Μύρωνα Στρατή, τον νεαρό τραγουδιστή που απασχόλησε τα media, από τα πρώτα κιόλας βήματα της καριέρας του.
 
Όσο για τη σχέση του με την παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, αν και οι δυο τους δεν βγαίνουν να τη διαφημίσουν, φαίνεται πως την παραδέχονται. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ακόμα δεν αισθάνεται πολύ άνετα με τον κακό χαμό που γίνεται όσον αφορά τα προσωπικά του. “Το πιο αμήχανο πράγμα που έχω ζήσει είναι να πηγαίνω στο κομμωτήριο και να βλέπω τον εαυτό μου σε περιοδικά. Γιατί και μία φωτογραφία σου να υπάρχει κάπου, είσαι εκτεθειμένος. Θέλει ένα λεπτό χειρισμό”, δηλώνει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο “Radar”.

 
“Δεν έχω πρόβλημα να πάμε κάπου όπου ξέρουμε ότι είναι ένα event και θα φωτογραφηθώ. Δεν με ενδιαφέρει όμως να εκμεταλλευτώ μια σχέση για να πετύχω κάποια πράγματα σε άλλους τομείς, π.χ στα επαγγελματικά μου. Δεν θα το έκανα ποτέ. Αυτά τα κανονισμένα, τα προσυμφωνημένα παπαρατσίστικα δεν θα τα έκανα”, δήλωσε.
 
Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε ότι συμβουλεύεται τη Μαίρη Συνατσάκη για τις επαγγελματικές του κινήσεις, όπως και όλους τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, προσθέτοντας όμως με νόημα ότι την καλύτερη άποψη την έχουν αυτοί που δεν είναι σχετικοί με το χώρο.
 
Τέλος, ο νεαρός τραγουδιστής, παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να παίζει ακόμα κι αν δεν πληρωνόταν και αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια. Με τη Μαίρη, χωρίς τη Μαίρη, ποιος ξέρει; Η ζωή θα δείξει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: