Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ε. Μενεγάκη: Οι καλοκαιρινές διακοπές της και τα επόμενα σχέδιά της!


Τις ελληνικές παραλίες προτίμησε για ένα ακόμη καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια επισκέφτηκε και φέτος τα ελληνικά νησιά και ξεκουράστηκε, “γεμίζοντας” μπαταρίες για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
 
Με το που ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τον “Καφέ με την Ελένη” η γνωστή παρουσιάστρια ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για τα ελληνικά νησιά. Όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο υπάρχουν παντού στα περιοδικά φωτογραφίες από τις διακοπές της και τις βουτιές της σε διάφορες παραλίες της χώρας. Ενώ, μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε και με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

 
Αγαπημένοι της προορισμοί φέτος ήταν η Άνδρος, αφού εκεί ο αγαπημένος της Ματέο Παντζόπουλος έχει το ξενοδοχειακό του συγκρότημα, αλλά και η Νάξος, όπου πέρασε τις τελευταίες μέρες με την εκπομπή της και διασκέδασε τόσο πολύ με αποτέλεσμα να την ξανα επισκεφθεί μέσα στο καλοκαίρι. Πέρα από τα νησιά των Κυκλάδων, όμως, η Ελένη πέρασε και λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου.

 
Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...
 
Οι διακοπές της Ελένης ξεκίνησαν λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της. Αφού αποχαιρέτησε το κοινό της λέγοντας στους τηλεθεατές της το εξής: “Θέλω να μπορώ να “πλακωθώ” στο φαγητό το καλοκαίρι που δεν θα σας βλέπω και δεν θα με βλέπετε, να έχω το περιθώριο να πιω το ουζάκι μου, τις ποικιλίες μου, να περάσω ωραία..”, έκανε και τα πρώτα μπάνια της στη Νάξο, όπου βρέθηκε με της κόρες της και πέρασε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με τον αγαπημένο της Ματέο.

 
Λίγες μέρες αργότερα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τον Ματέο να κάνει βόλτες στην παραλία στην Άχλα, κοντά στις εγκαταστάσεις του μικρού “παραδείσου” του γνωστού επιχειρηματία στην Άνδρο. Η Ελένη με ένα ροζ μπικίνι και μεγάλα γυαλιά ηλίου περπατούσε χέρι χέρι με τον καλό της.
 



 
Στα μέσα του Ιουλίου η Ελένη επέστρεψε στην Αθήνα για να ρυθμίσει κάποιες λεπτομέρειες για την εκπομπή της και έδειχνε πολύ όμορφη και ξεκούραστη. Λίγο αργότερα επέστρεψε στην Άνδρο με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και τα παιδιά της, ενώ προς τα τέλη του Ιουλίου πήγε για λίγες μέρες στη Νάξο.


 
Η ίδια που είχε ενθουσιαστεί με την υποδοχή των κατοίκων του νησιου, όταν έκανε εκεί τα γυρίσματα για την εκπομπή της, βρέθηκε ξανά στο κυκλαδίτικο νησί παρέα με τον αδελφό της Θοδωρή. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην παραλία που έκανε τις βουτιές της, αλλά και θαλάσσια σπορ.



 

 
Οι διακοπές, όμως, δεν σταματούν εκεί! Επόμενος προορισμός της ήταν τα νησιά του Ιονίου. Με πρώτο σταθμό τη Λευκάδα, όπου περνουν τρυφερές στιγμές, η Ελένη και ο Ματέο εξερευνούν τις όμορφες θάλασσες της περιοχής και συνεχίζουν τις διακοπές τους σε Παξούς, Ιθάκη και Κεφαλονιά.

 
Κοντά στα μέσα του Αυγούστου, όμως και ενώ η Ελένη απολαμβάνει ανέμελη τις διακοπές της οι αρετουσάριστες φωτογραφίες από τα μπάνια της βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σε όλα τα site κυκλοφορούν φωτογραφίες της γνωστή παρουσιάστριας με μαγιώ, στις οποίες δεν υπάρχει ρετούς και φαίνεται πως η Ελένη έχει λίγη κυτταρίτιδα στα πόδια. Πολλοί σπεύδουν να πουν ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό για μια γυναίκα που έχει ήδη τρία παιδιά να υπάρχουν κάποιες ατέλειες στο σώμα και λόγω καλοκαιριού να έχει αφήσει για λίγο στην άκρη την αυστηρή δίαιτα.

 
Η γνωστή παρουσιάστρια πάντως, δεν φαίνεται να ενοχλείται από τα δημοσιεύματα και συνεχίζει τις διακοπές της, επιστρέφοντας στην Ανδρο μαζί με τον καλό της, όπου και θα μείνει για λίγες μέρες μέχρι να επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει τις συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 



 


Η ίδια φαίνεται ότι θα κάνει πολλές αλλαγές φέτος στην εκπομπή, δίνοντας έναν αέρα ανανέωσης, δεδομένου ότι αυτόν το χρόνο λήγει το συμβόλαιό της με τον Alpha και η έμπειρη παρουσιάστρια θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη μάχη της τηλεθέασης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: