Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Ε. Κοκκίνου: Τι απάντησε όταν την... ξαναρώτησαν για τον Γ. Μπόγρη



Η Έλλη Κοκκίνου, που αυτό το διάστημα είναι φανερά ανανεωμένη ενώ πρόσφατακυκλοφόρησε στο you tube και το νέο της βίντεο κλιπ, ''πιάστηκε στα πράσα'' από την κάμερα του Star, καθώς ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο με προορισμό τη Χαλκιδική.

Δημοσιεύματα ήθελαν τη γνωστή τραγουδίστρια, που ξεκίνησε χθες τις πρώτες συναυλίες της για το καλοκαίρι, να προχωράει στη ζωή της τον τελευταίο καιρό χωρίς τον αγαπημένο της, Γιώργο Μπόγρη. 

''Όλα καλά. Τώρα σιγά μην… δεν απαντάω σε αυτά'', είπε η ίδια χαρακτηριστικά, ενώ σύμφωνα με το Star, από το χαμόγελο της και τα συμφραζόμενα, φάνηκε ότι συνεχίζει να είναι μαζί με τον νεαρό μπασκετμπολίστα. 

Σχετικά με τα αναληθή δημοσιεύματα... ''Δεν αντιδράω. Ποτέ δεν έχω σηκώσει το τηλέφωνο. Μόνο όταν κάτι με θίξει πάρα πολύ''.

Για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου... ''Από τώρα; Δεν μπορώ να μιλήσω για το τι θα κάνω τον επόμενο μήνα. Άρα για κάτι τέτοιο σίγουρα δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά!''.


Tέλος, όπως έγραψε η ίδια στο Twitter της σήμερα, σε συζήτησή της με την Μαριέττα Χρουσαλά, βρίσκεται στην Τήνο και μάλιστα το βράδυ θα τραγουδήσει σε beach party στην Κολυμπήθρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: