Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Πώς γιόρτασε η Δέσποινα Βανδή τα γενέθλια του γιου της;


Τέσσερα κεράκια έσβησε την περασμένη Κυριακή ο γιος της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος, με την ίδια και τον Ντέμη να καμαρώνουν το βλαστάρι τους που μεγάλωσε έναν ακόμα χρόνο.


Η οικογένεια Βανδή – Νικολαΐδη επέστρεψε από τις διακοπές της στην Κεφαλονιά στις 19 Αυγούστου, οπότε η μαμά Δέσποινα είχε μόλις μία μέρα για να ετοιμάσει ένα super πάρτι για λίγους και καλούς φίλους προς τιμή του μικρού Γιώργου.

Η Δέσποινα, που η φήμη της ως τέλειας μαγείρισσας είναι γνωστή, έβαλε όλη της την τέχνη για να ευχαριστήσει τον γιόκα της. Η γνωστή τραγουδίστρια επιδόθηκε σε έναν μαραθώνιο κουζίνας και εντυπωσίασε τους πάντες με την super σοκολατένια τούρτα που ετοίμασε με πολύχρωμα κουφετάκια.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι βάζει πρώτα τα παιδιά της και κάνει τα πάντα για να είναι ευτυχισμένα. Έτσι και στις διακοπές που τη συνέλαβε ο φωτογραφικό φακός του περιοδικού Hello, η τραγουδίστρια ήταν όλη την ώρα στην παραλία και έπαιζε με τη Μελίνα και τον Γιώργο.

Το τι έγινε δε λέγεται. Τα παιχνίδια μέσα στο νερό έδιναν και έπαιρναν, ενώ όλη την ώρα η Δέσποινα ήταν αγκαλίτσες και φιλάκια με τα ζουζούνια της.

Όσο για τα χειμερινά της σχέδια; Ακόμα δεν μας έχει ανακοινώσει τίποτα, αφού προτεραιότητά της ήταν να κάνει μεγάλες, ξεκούραστες διακοπές με την οικογένειά της.














Δεν υπάρχουν σχόλια: