Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η Μ. Συνατσάκη στα επεισόδια του Λονδίνου!


Η γνωστή παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη ήθελε εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα, όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα Espresso, να ταξιδέψει μέχρι το όμορφο Λονδίνο, προκειμένου να περιηγηθεί στη βρετανική πρωτεύουσα, να θαυμάσει από κοντά τα αξιοθέατά της και να επισκεφθεί φημισμένα της μέρη.


Που να ήξερε όμως, ότι πηγαίνοντας εκεί για να χαλαρώσει, να γεμίσει τις μπαταρίες της και να απολαύσει τις διακοπές της, ότι θα ερχόταν αντιμέτωπη με όλα αυτά τα επεισόδια που εξελίσσονται στο Λονδίνο από το σαββατοκύριακο; Αντιμέτωπη με έναν πόλεμο που είναι συνεχώς σε εξέλιξη;

Η Μαίρη Συνατσάκη αντίκρυσε εικόνες ανεκδιήγητης βίας στο Λονδίνο, εικόνες που είδαν παγκοσμίως το φως της δημοσιότητας. Γι' αυτό και οι γονείς της και όλοι οι δικοί της άνθρωποι που βρίσκονταν εδώ, ανησύχησαν ιδιαίτερα για την Μαίρη και βρίσκονταν σε διαρκή επικοινωνία μαζί της.

Εκείνη τους καθησύχασε ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο καθώς και ότι αποφεύγει να βρίσκεται σε μέρη όπου εξελίσσονται τα επεισόδια. Επιπλέον, δεν ήταν λίγοι και οι διαδικτυακοί της φίλοι που της έστειλαν μηνύματα και της είπαν να προσέχει. Η Μαίρη, αφού τους επιβεβαίωσε όλους ότι είναι καλά έγραψε στην προσωπική της διαδικτυακή σελίδα: ''Νιώθω σαν πρώτη μέρα στο σχολείο!''. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: