Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ξέμεινες από μάσκα στις διακοπές σου; Σου έχουμε δύο εύκολες φυσικές συνταγές!


Είσαι στις διακοπές σου, έχεις κάνει την ηλιοθεραπεία σου, έχεις απολαύσει το φαγητό σου στη θάλασσα, έχεις διαβάσει αρκετές σελίδες από το αγαπημένο σου βιβλίο...
Και τώρα ήρθε η ώρα για λίγο beaute (πάντα υπάρχει μια κενή ώρα στις διακοπές μας λίγο πριν βγούμε την βραδινή μας βόλτα). Αν δεν έχεις προνοήσει να πάρεις μαζί σου μερικές μάσκες σε μονοδόσεις (έχω πάντα φακελάκια Apivita! Πιάνουν λίγο χώρο, κοστίζουν ελάχιστα και κάνουν δουλειά!) σου έχω δύο εύκολες DIY μάσκες. Αρκεί να πεταχτείς μέχρι το κοντινότερο μανάβικο! 

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδαΛιώσε σε ένα μπλέντερ φράουλες και ρίξε ελάχιστες σταγόνες λεμονιού. Άπλωσε την μάσκα στο πρόσωπό σου και ξέπλυνε μετά από μερικά λεπτά με άφθονο νερό. 

Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα Λιώσε αβοκάντο στο μπλέντερ και ομοίως με παραπάνω, άφησε για μερικά λεπτά και ξέπλυνε με άφθονο νερό. 

Δεν έχεις μπλέντερ; 
Μου ακούγεται λογικό! Σίγουρα όμως θα έχεις ένα κουτάλι κι ένα μαχαίρι. Κόψε τα φρούτα σε πολύ μικρά κομματάκια και πίεσε με την κάτω μεριά του κουταλιού μέχρι να λιώσουν. Η υπομονή σου θα σε ανταμείψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: