Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ρεκόρ επισκεπτών για τη σεξοταινία της Κιμ



Από τη μια μεριά η σούπερ νύφη Κιμ και από την άλλη η πρωταγωνίστρια ταινίας πορνό!
Ντυμένη σαν πριγκίπισσα της Αρμενίας, η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) ποζάρει με χάρη στο εξώφυλλο του περιοδικού "People"
, το οποίο και εξασφάλισε τις αποκλειστικές γαμήλιες φωτογραφίες της 30χρονης τίβι σταρ από το γάμο της με τον άσσο του "ΝBA", Kρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries).
"Ήταν λες και ήμουν στον παράδεισο", παραδέχεται η Κιμ μιλώντας στο περιοδικό ενώ ο Κρις συμπληρώνει πως δεν θα ξεχάσει πόσο υπέροχα ήταν όλα!
Αυτές τις σκηνές θέλει να τις ξεχάσει η Καρντάσιαν αλλά δεν μπορεί!Βέβαια, τη στιγμή που η Κιμ παντρευόταν μπροστά σε 450 συγγενείς και φίλους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, 2 εκατομμύρια επισκέπτες πλήρωναν 34 δολάρια για να παρακολουθήσουν την αξέχαστη σεξοταινία της Κιμ στο διαδίκτυο.

Η Κιμ νυφούλα, τα σπάει!
Η ταινία από προσωπικές στιγμές της Καρντάσιαν με τον τότε αγαπημένο της ράπερ Ray J εμφανίστηκε στο διαδίκτυο το 2007! Η Κιμ είχε τότε μηνύσει την εταιρία "Vivid Entertainment" που διοχέτευσε το βίντεο στο ίντερνετ αλλά δύο μήνες αργότερα οι δύο πλευρές τα βρήκαν με συμβιβασμό και η Κιμ υποχώρησε έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων!
Κάτι που σήμερα θα ευχόταν να μην έχει κάνει αφού με τη δυναμική που έχει θα είχε βγάλει τα εκατομμύρια αυτό χωρίς να ντρέπεται για μια ζωή. Αν σκεφτεί κανείς πως μόνο για τις γαμήλιες φωτογραφίες κέρδισε 1,5 εκατομμύρια δολάρια και πως δεν χάλασε σχεδόν τίποτα για τον παραμυθένιο γάμο της, σίγουρα μετανιώνει για εκείνο το συμβιβασμό.
Μια συνήθη ημέρα, η ιστοσελίδα με την σεξοταινία της Κιμ δεν έχει πάνω από 300.000 επισκέψεις όμως τη μέρα του γάμου της, έγινε ο κακός χαμός!
Η 30χρονη, είχε μιλήσει νωρίτερα φέτος για το εν λόγω βίντεο λέγοντας:
"Ντρέπομαι πραγματικά για το βίντεο αυτό και ό,τι περιλαμβάνει"!
Ευτυχώς που το νεόνυμφο ζευγάρι ξέκλεψε μερικές ημέρες για σύντομο ταξίδι του Μέλητος (πριν το επίσημο που θα πραγματοποιήσουν του χρόνου το καλοκαίρι) και αυτή τη στιγμή η Κιμ και ο αντρούλης της βρίσκονται στην Νάπολη και καλοπαιρνούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: