Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Νύχια στα χρώματα των Κυκλάδων

Νύχια στα χρώματα των Κυκλάδων
Οι μέρες που θα μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας ολόλευκα πλησιάζουν στο τέλος τους. Το καλοκαίρι σε λίγο καιρό θα μας αφήσει και το λευκό αν μη τι άλλο είναι το χρώμα του καλοκαιριού.




Αυτό το σοκαριστικό άσπρο στα νύχια – ειδικά αν έχετε μαυρίσει πολύ- φέτος ήταν μία αποκάλυψη. Αλλά αυτό ακριβώς είναι και το ατού του. Ιδιαίτερα έντονο θυμίζει το διορθωτικό που έχετε στο γραφείο σας και με το οποίο η μικρή σας ανιψιά μπορεί να έχει προσπαθήσει κάποια στιγμή να βάψει τα νύχια σας, στην προσπάθεια της να σας μοιάσει.
Το προτίμησαν πολλές κυρίες, όπως η Avril Lavigne, η Νατάσα Καλογρίδη και η Halle Berry πολύ πετυχημένα και το είδαμε να κυκλοφορεί γύρω μας αρκετά. Δείχνει όμορφο σε μακριά στρογγυλά νύχια αλλά και σε πολύ τετραγωνισμένα.
Το μυστικό για να είναι πετυχημένο, είναι το χέρι του ειδικού. Δεν ανήκει στην κατηγορία των χρωμάτων με τα οποία μπορείτε να «παίξετε» μόνες σας στο σπίτι. Θέλει ακρίβεια, λεπτά στρώματα και δεξιοτεχνία. Ζητήστε το, λοιπόν, από την μανικιουρίστ σας και μεταφερθείτε γιαλίγο στο άσπρο των ελληνικών νησιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: