Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Παπιγιόν, γραβάτα και τιράντες! Οι αντρικές "λεπτομέρειες" που αγαπούν οι celebrities...


Το androgyny στιλ είναι αναμφισβήτητα μία από τις δημοφιλέστερες και πιο hot τάσεις για το Φθινόπωρο/Χειμώνα που έρχεται.
Οι μεγάλοι οίκοι το έκαναν αρκετά οφθαλμοφανές: φέτος θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο 'σκληρή'. Να φορέσεις το κοστούμι σου και αντί να φτιάξεις τη γραβάτα του αγοριού σου (Χολιγουντιανή η διάθεση) να του ζητήσεις να φτιάξει εκείνος τη δική σου! 

Κι αν δεν είσαι ακριβώς σίγουρη για το αν θα σε κολακεύει η γραβάτα, μπορείς να επιλέξεις να στολίσεις το στιλ σου με ένα παπιγιόν ή τιράντες. 

Τα αξεσουάρ λοιπόν αλλάζουν και φαίνεται πως η χρονιά θα σου φανεί πολύ οικονομική αφού σίγουρα θα βρεις έναν άντρα (εάν το αγόρι σου δεν τα χρησιμοποιεί) για να τα δανειστείς. Παπιγιόν, γραβάτα, τιράντες!

Το είχε προβλέψει άλλωστε η Patricia Fields στο Sex and the City 2 και δεν ξέρω εάν το θυμάσαι αλλά είχε φορέσει στην Carrie σμόκιν κοστούμι με παπιγιόν. 

Tην απόλυτη τάση του χειμώνα θα την αναλύσει εκτενώς το tlife.gr μέσα στις επόμενες μέρες. Kι αν εσύ μπορείς να περιμένεις (βασικά η ζέστη είναι τόση που το τελευταίο που θέλεις να κάνεις είναι να βάλεις ένα φιόγκο στο λαιμό σου) οι celebrities από ότι φαίνεται δεν κρατιούνται και το προσαρμόζουν σε κάθε επίσημη εμφανισή τους εδώ κι αρκετό καιρό.

Δεν υπάρχει καλύτερη εισαγωγή λοιπόν από το να δεις πως φόρεσαν τα androgyny αξεσουάρ οι αγαπημένες σου celebrities. Το tlife.gr σου παρουιάζει τις γυναίκες που υιοθέτησαν το στιλ επιλέγοντας παπιγιόν, γραβάτες και τιράντες για αξεσουάρ. 

Παπιγιόν 


H Βeyonce και η Αlexa Chung ήταν δύο από τις πολλές που φόρεσαν παπιγιόν στις εμφανίσεις τους. Έχοντας πολύ διαφορετικό στιλ η καθεμία προσάρμοσαν το νέο trend στις εμφανίσεις τους. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο το λευκό πουκάμισο που παραπέμπει σε σμόκιν κοστούμι παλαιότερης εποχής. Όταν το κοιτάς φαντάζεσαι ότι από το τσεπάκι του σακακιού τους θα βγάλουν ρολόι με αλυσίδα. 



Αnne Hathaway και η Rihanna κάναν total black suit εμφάνιση. Η πρώτη στη τελετή των Oscar και η δεύτερη στο ετήσιο event της μόδας στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης φόρεσαν τα κοστούμια τους. Η Rihanna με έντονους ώμους ενώ η Anne σε πιο κλασική εκδοχή του στιλ. Κέρδισαν τις εντυπώσεις! 
Λεπτομέρεια και των δύο εκτός του μαύρου κλασικού παπιγιόν είναι το μήκος του παντελονιού που έρχεται στο ύψος του αστράγαλου.

Γραβάτα



Η Freida Pinto που την αγαπούν πολύ οι σχεδιαστές και η Janelle φόρεσαν γραβάτες για να στολίσουν το σύνολο που επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους. Διατηρώντας φυσικά το άσπρο-μαύρο στις χρωματικές επιλογές τους κέρδισαν τις εντυπώσεις. Η Janelle στόλισε τη γραβάτα με ένα μικρό φιόγκο και άφησε το πρώτο κουμπί ανοιχτό. Ενώ η Freida προσάρμοσε ακόμα ένα στιλ στο σύνολό της κι άφησε τους ώμους της έξω. weight: bold;"

Τιράντες

Η Diane Kruger και η Δέσποινα Βανδή υιοθέτησαν το στιλ χρησιμοποιώντας ως αξεσουάρ τις τιράντες. Και οι δύο κράτησαν μικρά clutch και μάζεψαν τα μαλλιά τους επάνω ώστε να αφήσουν το επιβλητικό look να μιλήσει από μόνο του. 
H Diane για να τονίσει τη θηλυκή πλευρά της επέλεξε πουκάμισο αμάνικο με σκαφτά τα κοψίματα στους ώμους. Ενώ η Δέσποινα δεν φόρεσε παπιγιόν, επέλεξε έντονο χρώμα με λεπτή ρίγα στο κοστούμι της κι άφησε ανοιχτά τα τέσσερα πρώτα κουμπιά του πουκαμίσου της.

Παπιγιόν Φιόγκοι

Η Chloe Sevigny που είναι γνωστή για το στιλ της αλλά και η Juliane Moore φόρεσαν με τελείως διαφορετικό τρόπο το στιλ διατηρώντας την ασπρόμαυρη αντίθεση. Προτίμησαν και οι δύο τους μεγάλους φιόγκους ως παπιγιόν στο λαιμό ενώ οι γιακάδες από τα πουκάμισά τους παρέμειναν κλειστά. Η Juliane με φόρεμα και πέδιλα έδωσε έναν πιο chic αέρα ενώ η Chloe επέλεξε το κόκκινο κραγιόν για να τονίσει τη γυναικεία της πλευρά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: