Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Δερμάτινη φούστα! Δες πως τη φόρεσαν οι celebrities και πάρε ιδέες...


H δερμάτινη φούστα ήταν και θα είναι και για φέτος το Φθινόπωρο/Χειμώνα μία από τις πιο στιλάτες επιλογές για το ντύσιμό σου.
Κομψή και παράλληλα sexy... και ναι, μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. 

Δεν θα σου πω ψέματα, το trend της δερμάτινης φούστας είναι εδώ κι αρκετό καιρό στην επικαιρότητα αλλά η τάση συνεχίζεται και διαμορφώνεται ανάλογα με τις νέες τάσεις της εποχής. 

Οι αγαπημένες celebrities την επέλεξαν και την φόρεσαν πολύ, σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Έχει ενδιαφέρον το πόσα πολλά διαφορετικά στιλ μια φούστα μπορει να δημιουργήσει. 

Το Queen Secret συγκέντρωσε τις πιο αγαπημένες και σου παρουσιάζει το στιλ τους. Δες και πάρε ιδέες.


Υπάρχουν κι ακόμα πιο τολμηρές εάν το θέλεις που επέλεξαν έντονα χρώματα εκτός μαύρου στις φούστες τους. Η Blake Lively φόρεσε αρκετά mini φούστα σε μπλέ απόχρωση με ασημένια φερμουάρ για λεπτομέρειες. Η φούστα έρχεται μέχρι το ύψος του αφαλού και ο συνδυασμός με μπλούζα με ραμένες πέτρες, φτερά και παγέτες σε μεταλλική απόχρωση δίνει μια εξαιρετική glamour αίσθηση. Το σύνολό της είναι μια πολύ ωραία επιλογή για μια σύγχρονη κοπέλα που βγαίνει το βράδυ για ποτό. 
Η Kate Bosworth έκανε έναν πιο συντηρητικό αλλά πολύ chic συνδυασμό. Φόρεσε φούστα σε απόχρωση του μπορντό όπου το χρώμα της κάνει "νερά" μέσα και τη συνδύασε με λευκό πουκάμισο και μαύρες γόβες. Η εμφάνισή της μπορεί πολύ εύκολα να φορεθεί από το πρωί στη δουλειά μέχρι αργά το βράδυ σε dinner. 
Η Drew Barrymore φόρεσε μωβ φούστα σε σχήμα "καμπάνας" και δημιούργησε ίσως το πιο young στιλ από όλες. Τη συνδύασε με γκρί t-shirt και λαδί-πράσινο κοντομάνικο jacket. Το αν το σύνολο αυτό θα φορεθεί πρωί ή βράδυ το ορίζει το παπούτσι που θα επιλέξεις. Εάν το συνδυάσεις με all star ή πάνινα παπούτσια αμέσως δημιουργείς ένα αρκετά χαλαρό look που μπορεί να φορεθεί από νωρίς το πρωί. Ενώ ο συνδυασμός με γόβες αμέσως κάνει ένα πιο sexy casual στιλ. 



Η Olivia Palermo φόρεσε mini pencil μαύρη φούστα με λευκή μπλούζα και μαύρο πανοφώρι και έκανε όλο της το στιλ πολύ ενδιαφέρον η επιλογή των φλατ boyish shoes σε ασημένια απόχρωση. 
Η Αlexa Chung τη συνδύασε με γκρί-μαύρη μπλούζα και κράτησε λεοπάρ τσάντα. Το στιλ της μπορεί πολύ εύκολα να φορεθεί και το πρωί. 
Ενώ η Victoria Beckham λίγα χρόνια πριν -φανερά πρωτοποριακή- είχε φορέσει σε βόλτα της στις boutique του Beverly Hills ροζ pencil φούστα κάνοντας έναν πολύ clean συνδυασμό με λευκό πουκάμισιο και απόχρωση του ανοιχτού καφέ σε ζώνη. 



Μπορεί η φούστα στο ύψος πάνω από το γόνατο να σου φαντάζει πολύ συντηρητική αλλά οι κυρίες που την επέλεξαν έκαναν έξυπνους συνδυασμούς αναβαθμίζοντας και δημιουργώντας την αίσθηση μιας πολύ μοντέρνας επιλογής. Η Courteney Cox επέλεξε γκρι φούστα και ως η πιο κλασική της παρέας τη συνδύασε με μπλούζα αέρινη σε ανοιχτή απόχρωση του ροζ. 
Το μοντέλο Agyness Deyn την συνδύασε με μαύρο  t-shit δίνοντας μια πιο rock διάθεση. Ενώ μια πιο boho casual τάση έκανε η Ashley Olsen επιλέγοντας φαρδύ μπλέ φούτερ και λεοπάρ μπαλαρίνες. To στιλ της Ashley προδίδει αυτόματα πως μπορείς να τη φορέσεις πολύ άνετα σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις ακόμη και για μια βόλτα που βγαίνεις να χαζέψεις βιτρίνες. Την τάση που έχουμε να κατηγοριοποιούμε τα ρούχα σε "καλά" και "καθημερινά" το καταδικάζει και καλό θα είναι να απενεχοποιήσουμε τα ρούχα μας. 

Να θυμάσαι πως όταν επιλέγεις να φορέσεις φούστα δερμάτινη είναι καλό να διατηρείς τις ισορροπίες και να αποφεύγεις τις υπερβολές στα αξεσουάρ αλλά και στους συνδυασμούς με μπλούζες αρκετά ανοιχτές και εντυπωσιακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: