Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Donatella Versace: Οι διακοπές στην Κρήτη και οι υπερβολικές απαιτήσεις της!


Τις διακοπές της στο “Porto Elouda” της Κρήτης αποφάσισε να κάνει η Donatella Versace, η οποία σχολιάστηκε από την πρώτη στιγμή για τη λίστα με τις υπερβολικές απαιτήσεις της.
Η ίδια έφθασε στο νησί έχοντας μαζί της 48 βαλίτσες και μια ολόκληρη ομάδα από κομμωτές και μακιγιέρ για να επιμελούνται την εμφάνισή της.
 
Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, η σιδηρά κυρία του ιταλικού οίκου μόδας, έφθασε στην Κρήτη με ιδιωτικό liar jet την Τετάρτη στις 10 Αυγούστου και μέχρι τότε κανείς δεν ήξερε ποια ήταν η γνωστή celebrity που θα μείνει στο νησί. Η Donatella έκανε τις διακοπές της στην Ελούντα μαζί με την κόρη της Αλέγκρα και τον γιο της Ντανιέλ, αλλά αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η οι υπερβολικές απαιτήσεις της. 48 βαλίτσες, ένα δωμάτιο γκαρνταρόμπα, μια κλειδωμένη παπουτσοθήκη και μια ολόκληρη ομάδα από κομμωτές και Φιλιππινέζες ήταν μερικά από αυτά που ζήτησε κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

 
Η ίδια δεν έβγαινε από το δωμάτιό της χωρίς bodyguards, απαγορευόταν να απαθανατιστεί χωρίς τα σκουρόχρωμα γυαλιά της, ενώ είχε ζητήσει οι προσωπικοί της χώροι να είναι πλημμυρισμένοι από αρωματικά κεριά και λευκές ορχιδέες, να έχει άφθονες ποσότητες μάνγκο και ανανά και το νερό της να είναι εμφιαλωμένο από την Ιταλία!

 
Ακόμη, η γνωστή επιχειρηματίας ζήτησε προσωπικό σίδερο ατμού και τρία κινητά τηλέφωνα με ελληνικούς αριθμούς για να μιλά με τα παιδιά της, ενώ ήθελε πολλά περιοδικά ελληνικά και ξένα να υπάρχουν συνεχώς στο δωμάτιό της.
 
Τέλος, η ίδια βγήκε ελάχιστα από το ξενοδοχείο για να επισκεφθεί την Κνωσσό και κάποιες απομονωμένες παραλίες με το πολυτελές γιοτ του ξενοδοχείου.



Δες φωτογραφίες του πολυτελές ξενοδοχείου "Porto Elounda":










 

Δεν υπάρχουν σχόλια: