Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Μαλλιά στην παραλία! Τα DO'S και τα DONT'S στα χτενίσματα!


Όπως δεν μπορείς να πας με ένα χτένισμα παραλίας σε ένα επίσημο event, με την ίδια ακριβώς λογική δεν μπορείς να κάνεις και το αντίθετο: να πας στην παραλία με super στιλιζαρισμένη μπούκλα!
Ποια, όμως, είναι τα Do's και τα Dont's στα χτενίσματα για την παραλία ή την πισίνα; Ακολούθησε τους παρακάτω κανόνες και γίνε το επίκεντρο της προσοχής (και όχι των κακόβουλων σχολίων!) στην παραλία! 

DO
Οι μικροσκοπικές πλεξούδες είναι μια τέλεια λύση για να μην πέφτουν τα μαλλιά σου στο πρόσωπό σου αλλά δεν θέλεις να τα πιάσεις αλογουρά. Must, ειδικά για εκείνες τις μέρες που φυσάει στο νησί. 

DO: Το καλοκαίρι, καλό θα ήταν να ξεκουράσεις λίγο τα μαλλιά σου απο την ζημιά που προκαλεί το πιστολάκι, οι πρέσες κτλ. και να τα αφήσεις φυσικά! Εξάλλου τι νόημα έχει να τα ισιώνεις, να τα κάνεις μπούκλες ή να τα "φτιάχνεις" γενικά ενώ η υγρασία θα τα επαναφέρει στην αρχική τους κατάσταση με το που βγεις από το δωμάτιο; 

DON'T
Xτενίσματα που σε κάνουν να δείχνεις σαν να πέσασες μια ολόκληρη ώρα μπροστά από τον καθρέφτη σου για να πας στην παραλία είναι το μεγαλύτερο Don't του καλοκαιριού! Πες όχι σε οτιδήποτε στιλιζαρισμένο σε χτένισμα και dress code που θα σε κάνει να μοιάζεις σαν να περιμένεις την σειρά σου για τα καλλιστεία! 

DO: Σήκωσε τον κότσο σου ψηλά στο κεφάλι ώστε να φαίνεται πιο όμορφο το προφίλ σου και παράλληλα να μην πέφτουν στο πρόσωπο τα μαλλιά σου. Έτσι θα είσαι και stylish και θα έχεις λύσει το πρόβλημα σου!

DO: 
Οι κότσοι ψηλά στο κεφάλι και οι αλογοουρές καταντάνε βαρετά μετά απο λίγο... Σπάσε αυτή την μονοτονία με το να δημιουργήσεις ένα χαμηλό κότσο απο την μια πλευρά και βάλε τα μαλλιά που περισσεύουν πίσω απο το αυτί!

DO

Βγήκες χθες βράδυ με τις φίλες σου και γίνατε όλες κούκλες; Απλά ξύπνα το πρωί, ανακάτεψε λίγο τα σγουρά μαλλιά σου για να ανοίξουν οι μπούκλες κι είσαι έτοιμη! Πίστεψε το! Ακόμα και η Gisele Bundchen θα μπορούσε να σε ζηλέψει!

DO

Είναι απολύτως λογικό το να μην έχεις τρόπο να φτιάξεις τα μαλλιά σου στην παραλία. Μην αγχώνεσαι... Το αλάτι απο μόνο του μπορεί να γίνει προϊόν styling οπότε απλά εκμεταλλέυσου το και απόφυγε το να γεμίζεις τα μαλλιά σου με διάφορα προϊόντα.

DON'T


Σε όλες μας αρέσει να αφήνουμε τα μαλλιά μας λυτά και να το διασκεδάζουμε αλλά όταν ασχολείσαι με θαλάσσια sports, όπως surfing ή beach volley, το να αφήνεις τα μαλλιά σου κάτω μπορεί να σταθεί εμπόδιο και να σε δυσκολέψει πάρα πολύ. Γι'αυτό μην ξεχνάς να έχεις μαζί σου πάντα και ένα λαστιχάκι μαλλιών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: