Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Πώς κρατιέται σε φόρμα η Jennifer Lopez;

Πώς κρατιέται σε φόρμα η Jennifer Lopez;

Η διάσημη star δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.



«Για μένα το να φαίνομαι όμορφη έχει να κάνει με το να φαίνομαι υγιής και να είμαι καλά με τον εαυτό μου», έχει πει η Jennifer Lopez και δείχνει να το έχει κάνει πραγματικά τρόπο ζωής.

Το κορίτσι από το Bronx με το χυμώδες κορμί δεν έπαψε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο να απασχολεί τον Τύπο τόσο λόγο της φωνής της, αλλά ακόμα περισσότερο χάρη στο αλαβάστρινο σώμα της. Με καμπύλες που ζηλεύουν οι γυναίκες και θαυμάζουν οι άντρες, η Jennifer Lopez δε διατηρεί τυχαία ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά της showbiz.

Τι κάνει και κρατιέται σε φόρμα; Μπορεί να μην επενδύει σε υπερβολικές λύσεις για τη γραμμή της, αλλά είναι τόσο συνεπής που έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Έτσι, έχουμε και λέμε. Η Jenny from the block ασκείται καθημερινά για εξήντα με ενενήντα λεπτά ακολουθώντας κυκλικό πρόγραμμα που αποτελείται κυρίως από αεροβική γυμναστική. Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη star κάνει yoga για διαλογισμό και χαλαρωτικές ασκήσεις που επιτυγχάνουν ενδυνάμωση. Επίσης, χορεύει ασταμάτητα είτε γυρίζοντας κάποιο videoclip, είτε κάνοντας πρόβες, είτε απλά επειδή της αρέσει. Άλλωστε, μην αρχικά εργαζόταν ως επαγγελματίας χορεύτρια, οπότε ο χορός είναι μέσα στο αίμα της. Η ποδηλασία και το τρέξιμο στο δρόμο είναι ένα ακόμα κομμάτι της προπόνησης της λατίνας ντίβας την οποία και ολοκληρώνει με ασκήσεις αντίστασης που αποτελούνται από ασκήσεις με βάρη και λάστιχα. Με αυτόν τον τρόπο διατηρεί τη γραμμή της ενώ παράλληλα καταφέρνει να τονώνει τους μυς της χωρίς να προκαλεί επιπλέον πρήξιμο που θα χαλούσε το άκρως θηλυκό της κορμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: