Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

New comers! Τσάντες, παπούτσια, καπέλα... Τα αξεσουάρ του Φθινοπώρου σε φλερτάρουν ήδη!


Όσο κι αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς το Φθινόπωρο πλησιάζει και το στιλ σιγά σιγά θα πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής.
Κι αν έχεις ήδη ξεφυλλίσει όλα τα περιοδικά και είσαι υποψιασμένη για το τι θα επικρατήσει από τη νέα σεζόν που πλησιάζει είναι πάντα πολύ πιο ωραία να τα βλέπεις οργανωμένα και μαζεμένα σε ένα μέρος.

Το Queen Secret που σε θέλει σωστά ενημερωμένη πριν σου παρουσίασει τις οικονομικότερες εκδοχές για να φτιάξεις το στιλ του χειμώνα σου συγκεντρώνει τα πιο αγαπημένα του αξεσουάρ και σου τα παρουσιάζει. Τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα είναι σίγουρα τα αγαπημένα "παιχνίδια" των γυναικών!




Φέτος όσο καμία άλλη εποχή τα clutches είναι τα muct hold! Μικρές τσάντες σε έντονα χρώματα είναι το καλύτερο αξεσουάρ για τη βραδινή σου έξοδο. Ο οίκος Bottega Venetta με την πορτοκαλί πλέξη κερδίζει για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις. Μεγάλο highlight της σεζόν οι φάκελοι. Οι τσάντες φάκελοι όπως είναι του οίκου Chloe και του YSL είναι η πιο chic επιλογή που μπορείς να κρατήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κι αν αυτό που σε προβληματίζει είναι το μέγεθος σε πληροφορώ πως μπορεί να σου φαίνονται μικρές αλλά η χωρητικότητά τους αρκετά μεγάλη. Μην διαστάσεις εάν την επιλέξεις να την κρατήσεις είτε στο χέρι σου είτε κάτω από τη μασχάλη. 

Οι πιο μεγάλες τσάντες που σίγουρα είναι πολύ πιο πρακτικές από άποψη χωρητικότητας είναι δύσκολες όμως στο που να τις ακουμπίσεις. Απόλυτη λεπτομέρεια τα ξύλινα ή δερμάτινα χερούλια όπως αυτά του oίκου Dolce&Gabbana που συνδυάζει και το animal print ως τάση. 

Μην χάσεις την ευκαιρία να κρατήσεις τσάντα με μακρύ λουρί αλλά και τσάντα με κρόσσια. Όπως αυτές που παρουσίασαν οι οίκοι Louis Vuitton και Emilio Pucci. 


Παπούτσια! Το αξεσουάρ που μπορεί να σου αναβαθμίσει όχι μόνο όλο σου το σύνολο αλλά και εσένα την ίδια. Η σωστή επιλογή στα παπούτσια μπορεί να φανεί σωτήρια σε πάρα πολλές περιπτώσεις αφού μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι ψηλότερη και γεμάτη αυτοπεποίθεση. Φέτος η μόδα αλλάζει και επιβάλλει πιο σκληρά κοψίματα αφού το androgyny στιλ είναι ένα από τα δύο δημοφιλέστερα.
Και οι οίκοι δεν έχασαν την ευκαιρία να το αναδείξουν και μέσα από τα αξεσουάρ τους. Δέρματινα flat αντρικά παπούτσια από το asos.com, σουέντ μποτάκια με ξύλινα τακούνια Nine West, stilettos γόβες με λουστρίνι λουράκια όπως της Karen Millen και Prada μπότες που παραπέμουν σε μία άλλη εποχή. 


Λαμπερά κοσμήματα, μακριά μάλλινα γάντια και ζεστά καπέλα είναι τα κομμάτια, που συνθέτουν τα βασικά αξεσουάρ για τη χειμερινή σεζόν 2011-2012. Τα γυαλιά ηλίου αποκτούν μια πιο retro διάθεση ενώ το μεταλλικό σκελετό και τους καθρέφτες τους αντικαθιστούν με μεγάλη επιτυχία οι ξύλινοι και κοκκάλινοι σκελετοί όπως του οίκου Prada. Τα κοσμήματα αποκτούν μεγαλύτερο βάρος με τα έντονα χρώματα να δημιουργούν μια πιο επιβλητική διάθεση. Χαρακτηριστικά το κολιέ Μissoni αλλά και το βραχιόλι του Isabel Marant. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: