Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Το ponytail που θα κάνουμε όλες σήμερα!


Τα κακά κορίτσια δεν είναι πλέον καθόλου in fashion! Η Nicole Richie το ξέρει καλά. Γι' αυτό και αποφάσισε να συμμορφωθεί.
Από τότε, όμως, που πήρε αυτή την απόφαση η οποία συνοδεύτηκε με την απόφαση να βγάλει τα κακοβαλμένα extensions και να επενδύσει σε πιο νέα, λεία και με φυσική τρίχα η Nicole έγινε beauty icon! Ναι! Δεν το λέω εγώ αλλά όλα τα διεθνή blogs που αφιερώνουν σελίδες στο how to του εκάστοτε look της. Άδικα; Όχι! 

Πάρε παράδειγμα αυτό το ponytail. Είναι το ponytail που θα κάνουμε όλες σήμερα (και αν τύχει να βρεθούμε απόψε στο ίδιο bar θα κουνάμε επιδεικτικά τις ουρές μας αντί χαιρετισμού!). Δες παρακάτω το close up για να καταλάβεις τι κάνει αυτό το ponytail ξεχωριστό αλλά και όλα τα απαραίτητα info από τον προσωπικό της hair stylist. 



Ο hair stylist της Wella Professionals, Andy Lecompte, αποκαλύπτει βήμα προς βήμα πώς δημιούργησε αυτό το ponytail στην Nicole Richie. Τα "κλέβουμε" ΤΩΡΑ!
1. Αφού έλουσε και στέγνωσε τα μαλλιά της, ο Andy άπλωσε σε όλο το μήκος το Wella Professionals Thermal Image Heat Protection Spray για να δώσει στα μαλλιά της λάμψη και να τα κάνει πιο εύπλαστα. 
2. Χώρισε μια χοντρή μπροστινή τούφα (μαζί με τις αφέλειες) κι έπειτα έπιασε τα υπόλοιπα μαλλιά σε ένα ponytail στην κορυφή του κεφαλιού. 
3. Έστρωσε τις αφέλειες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών και χώρισε την υπόλοιπη χοντρή τούφα σε δύο μέρη. Στη συνέχεια, πήρε το κάθε μέρος και το τύλιξε περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας ακολουθώντας διαφορετική φορά: την μια αριστερόστροφα και την άλλη δεξιόστροφα. Στερέωσε με τσιμπιδάκια. 
4. Τέλος, ψέκασε τις αφέλειες και τα υπόλοιπα μαλλιά με το Wella Professionals Stay Essential Finishing Spray. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: