Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Πώς να κάνεις το sleek σινιόν των 10 λεπτών! PS: Είναι hot trend και τον Χειμώνα!


Αναζητάς ένα εύκολο, γρήγορο και χωρίς απαιτήσεις χτένισμα για τις διακοπές σου ή για τις βραδινές σου βόλτες στην πόλη;
Είσαι στο σωστό θέμα! Μάλιστα, αν έχεις ίσια ή σπαστά μαλλιά γι' αυτό το look δεν θα χρειαστείς καν πιστολάκι. Απλώς, λούζεσαι ακολουθείς τα steps που σου υποδεικνύουμε παρακάτω και είσαι έτοιμη! 

Και το καλύτερο από όλα; Με αυτό το hair look δείχνεις πόσο ενημερωμένη είσαι σε θέματα τάσεων και ομορφιάς αφού δεν ήταν λίγοι οι οίκοι που το προτίμησαν στα χειμερινά τους fashion shows. Ποιοι; Take a look!



Με μια πρώτη ματιά στα catwalks διαπιστώνουμε ότι δεν είναι ένας αλλά τρεις οι οίκοι που επιλέγουν το συγκεκριμένο look. Από αριστερά: Stella McCartney, Sportmax και YSL. Μάλιστα, ο οίκος Sportmax διαλέγει ένα ιδιαίτερο hair accessory που κάνει αυτό το simply chic χτένισμα εντυπωσιακό ενώ ο YSL ένα διακριτικό δίχτυ για τα μαλλιά.

Τι μακιγιάζ να κάνω;Το συγκεκριμένο χτένισμα (βλ. sleek σινιόν) αποπνέει έναν απαράμιλλο ρομαντισμό ενώ αφήνει κάθε λεπτομέρεια του προσώπου εκτεθειμένη σε κοινή θέα. Γι' αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με την βάση σου, να σβήσεις σωστά το make up ώστε να μην κάνεις δυσχρωμίες φτάνοντας στο περίγραμμα του προσώπου και να προσθέσεις κάποιες όμορφες λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά. Όσον αφορά στο υπόλοιπο μακιγιάζ, απόφυγε τα έντονα smokey και αντ' αυτού κινήσου με ασφάλεια σε στρώσεις μάσκαρα και glossy χείλη. 
How to

Δεν υπάρχουν σχόλια: