Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Tα μυστικά του αδιάβροχου μακιγιάζ


Το μακιγιάζ στην παραλία δεν είναι απαγορευτικό, αρκεί να είναι απλό. Ακολούθησε μερικούς βασικούς κανόνες για ένα όμορφο και διακριτικό look, που δεν θα σε προδώσει κάτω από τον καυτό ήλιο.
ΠρόσωποΠροτίμησε ένα ελαφρύ make-up με SPF σε κανονική ή ματ υφή, που δεν γυαλίζει και χαρίζει προστασία και κάλυψη, χωρίς να θυμίζει μάσκα. Φρόντισε η απόχρωση που θα χρησιμοποιήσεις να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στον τόνο της επιδερμίδας σου και να μην κάνει αντίθεση με το λαιμό ή το ντεκολτέ. Για φυσικό χρώμα, πρόσθεσε λίγη μπρονζέ πούδρα ή ρουζ στα μάγουλα.
Μάτια
Απόφυγε τα έντονα, σκληρά χρώματα και το υπερβολικό μακιγιάζ στην παραλία. Μια σκιά σε παλ ή γήινη απόχρωση για να τονίσει το βλέμμα, είναι αρκετή. Αν είσαι fan των μολυβιών, προτίμησε ένα σε μπλε ή καφέ απόχρωση –ποτέ μαύρο– διαφορετικά ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών με λίγη αδιάβροχη μάσκαρα.
Χείλη
Αν έχεις τονίσει τα μάτια, είναι υπερβολή να φορέσεις και έντονο κραγιόν, ειδικά όταν πηγαίνεις για μπάνιο. Ένα δροσερό λιπγκλός σε απαλή απόχρωση ή ακόμη και διάφανο αρκεί για να δώσει την απαραίτητη λάμψη στα χείλη. Επιπλέον, είναι εύκολο στην εφαρμογή, ακόμη και χωρίς καθρέφτη.
Νύχια
Το μανικιούρ και το πεντικιούρ είναι το must του καλοκαιριού. Όλα τα χρώματα επιτρέπονται όταν είσαι διακοπές, με το φούξια και το κοραλλί να κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Ντεμακιγιάζ
Απαραίτητη διαδικασία για να διατηρήσεις το δέρμα σου καθαρό και υγιές. Ειδικά για τα μάτια υπάρχουν ντεμακιγιάζ με ειδική σύνθεση που αφαιρούν αδιάβροχα προϊόντα – μάσκαρα και μολύβια.
Tip
Χρησιμοποίησε όλα τα προϊόντα τουλάχιστον 30 λεπτά πριν κολυμπήσεις στη θάλασσα, ώστε να έχει σταθεροποιηθεί το μακιγιάζ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: