Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤ1 : "Δεν έχουμε κάνει καμία επαφή με την Κατερίνα Καραβάτου" !


Πολλά λέγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται τις τελευταίες ημέρες, σε σχέση με την Κατερίνα Καραβάτου και τους Αντεννικούς !
Βλέπετε, η φημολογία της εποχής θέλει την γνωστή παρουσιάστρια να δέχτηκε πριν από λίγο καιρό πρόταση - συνεργασίας από τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού, Γιάννη Λάτσιο. 

Μία πρόταση - συνεργασίας η οποία όπως είναι φυσικό προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και συζητήθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία. Μία πρόταση η οποία ,όμως, όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από τον ΑΝΤ1, αλλά... διαψεύδεται κιόλας ! 

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού, ουδέποτε υπήρξε επαφή και συζήτηση του Γιάννη Λάτσιου με την Κατερίνα Καραβάτου, οπότε μοιραία δεν τέθηκε και ποτέ το ζήτημα για το αν θα είναι αυτή η παρουσιάστρια του νέου τηλεπαιχνιδιού , "Meet the parents". 

"Απ΄ ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, ουδέποτε έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1 στην Κατερίνα Καραβάτου. Το κανάλι και ο Γιάννης Λάτσιος, δεν είχαν καμία επαφή με την συγκεκριμένη παρουσιάστρια, οπότε όλα αυτά που κυκλοφόρησαν δεν είχαν κάποια βάση. Τουλάχιστον για την ώρα... Γιατί στο μέλλον κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται...", είπε χαρακτηριστικά. 

Και η αλήθεια είναι πως αν συνδυάσω την είδηση που σας έχω πει από χθες, πως ο Σάββας Πούμπουρας είναι εκείνος που θα αναλάβει πιθανότατα την παρουσίαση του "Meet the parents", μετά την "τοποθέτηση" της Νάντιας Μπουλέ στο πόστο της παρουσίασης του "Total Black Out", τείνω να πιστέψω, πως όντως καμία τέτοιου είδους συζήτηση δεν έχει γίνει με την Κατερίνα σε σχέση το συγκεκριμένο φορμά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: