Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ανανέωσε την ντουλάπα σου με 200ευρώ! Τα 8 κομμάτια-κλειδιά που πρέπει να πάρεις...


Έχεις το λιγότερο βομβαρδιστεί με το ποια είναι τα trends της φετινής σεζόν: τι προστάζουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας και τι επανέρχεται δυναμικά και πάλι στην επικαιρότητα... 


Είσαι σαφέστατα πολύ καλά ενημερωμένη και πολύ ενθουσιασμένη μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποιείς πως ανάποδα να σε γυρίσουνε... ό,τι έχεις μέσα στο σπίτι να πουλήσεις, όοολα αυτά που διαβάζεις και βλέπεις δύσκολα μπορείς να αποκτήσεις! Ως γυναίκα όμως την θέλεις την ανανέωσή σου και ως γυναίκες κι εμείς με την σειρά μας κατανοούμε βαθιά την ανάγκη σου αυτή!

Καταρχάς, δεν χρειάζεται να αποκτήσεις τα πάντα για να ανανεωθείς. Δεύτερον, δεν χρειάζεται να φοράς μόνον καινούρια κομμάτια. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις τέτοιες δύσκολες εποχές είναι να φερθείς έξυπνα. Να ψωνίσεις δηλαδή κομμάτια που θα συνδυάζονται με όλα τα παλιά ρούχα που έχεις και παράλληλα να δώσουν μια φρέσκια και απόλυτα ενημερωμένη πνοή στο στιλ σου.

Κομμάτια-κλειδιά που θα βάλεις στην ντουλάπα σου, θα συνδυάσεις με τα περσινά σου και θα δώσεις στα ρούχα σου φρεσκάδα. Τσάντα, παπούτσια, φόρεμα, αξεσουάρ... με λιγότερο από 200 ευρώ όλα μαζί -195 για την ακρίβεια.  



Ο καιρός ακόμα δεν ενδείκνυται αλλά με το που κρυώσει λιγάκι ο καιρός το να φορέσεις ένα κομψό μαντήλι στο λαιμό ή ακόμα και στα μαλλιά σε μια βραδινή σου έξοδο μπορούν πολύ εύκολα να δώσουν μια αίσθηση ανανέωσης στο όλο σου στιλ. Εάν σου αρέσει αυτή η ιδέα προτίμησε μαντήλια μονόχρωμα με λεπτά σχέδια ώστε να μπορούν να συνδυαστούν με όλα σου τα ρούχα. 

Φουλάρι πουά για το λαιμό, Αlexi Andriotti 5.50 ευρώ.




To πουά είναι αναμφισβήτητα ένα από τα δημοφιλέστερα trends της φετινής σεζόν. Οπότε η αγορά μιας μπλούζας ή t-shirt με αυτή τη λεπτομέρεια αμέσως δημιουργεί ένα μοδάτο σύνολο. Εάν δεν σου αρέσει πολύ το πουά ή είσαι ακόμα πιο προχωρημένη μπορείς να επιλέξεις top με αστεράκια. 

T-shirt λευκό με πουά λεπτομέρεια,  Pull&Bear 12.99 ευρώ



Σίγουρα δεν το έχεις σκεφτεί αλλά η ζώνη μπορεί να σου μετατρέψει αμέσως όλο το στιλ από κλασικό σε rock ή από glamorous σε πρωινό. Μπορείς να την φορέσεις με φόρεμα, παντελόνι ή ακόμα και πάνω από την καμπαρντίνα ή την ζακέτα σου. 

Ζώνη μαύρη με μεταλλικές λεπτομέρειες,  Buldoza.gr 13.99 ευρώ


Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις! Το δέρμα σε οποιαδήποτε μορφή - φούστας ή φορέματος, πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή. Εφοδιάσε τη ντουλάπα σου λοιπόν με μια κομψή σε στενή γραμμή δερμάτινη φούστα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί με μπαλαρίνες παπούτσια μέχρι αργά το βράδυ με μια απλή αλλαγή στα παπούτσια. 

Δερμάτινη φούστα, Stradivarious 17.95 ευρώ

Η σωστή επιλογή σε τσάντα αμέσως αναβαθμίζει όλο σου το look. Προτίμησε τις τσάντες με λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε animal print αφού αμέσως φέρνουν μια πιο sexy διάθεση.

Τσάντα -φάκελος που θυμίζει σε snake skin, Ζara 19.95 ευρώ.


Ένα pencil ελαστικό φόρεμα σε έντονο χρώμα αμέσως σου δίνει την αίσθηση ανανέωσης. Εάν δεν το επιτρέπει ο σωματότυπός σου μην απογοητευτείς υπάρχουν σε αφθονία φορέματα σε ανοιχτή A γραμμή. 

Κόκκινο φόρεμα, Blanco 19.99 ευρώ








Mην ξεχάσεις να πάρεις ένα jacket που να παραπέμπει σε motorcycle. Eάν το δερμάτινο το θεωρείς δεσμευτικό υπάρχουν στην αγορά υφασμάτινα που θα τα φορέσεις, χωρίς δεύτερη σκέψη, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. 

Jacket, Fullah Sugah 44.90 ευρώ







Τέλος, ίσως να είναι και περιττό να το αναφέρω πως το πιο ανανεωτικό αξεσουάρ είναι τα παπούτσια αφού είναι παντοδύναμα και σου μεταλλάσουν από την διάθεση μέχρι όλο σου το look. Επέλεξε μποτάκια που μπορείς να τα φορέσεις και με ένα τζιν αλλά και με φόρεμα ή φούστα. 

Κόκκινα μποτάκια, Η&Μ 59.95 ευρώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: