Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

4 σημεία-κλειδιά για τα μαλλιά των ονείρων σου!


Μάθε τα πάντα για τα μαλλάκια των ονείρων σου!
Θέλεις το τέλειο κούρεμα αλλά και το τέλειο χρώμα που αποτελεί εδώ και χρόνια τον ανεκπλήρωτο πόθο σου αλλά όπως φαίνεται πάντα καταλήγεις να βγαίνεις από το κομμωτήριο με τα μουτράκια κατεβασμένα.
Παρακάτω θα βρεις πώς θα καταφέρεις να πετύχεις το όνειρο μιας ζωής: τέλεια μαλλάκια που θα ζήλευαν πολλές!
Δείξε το χρώμα σου τώρα: αποφάσισες να κάνεις μια αλλαγούλα και έχασες 3 ώρες προσπαθώντας να εξηγήσεις στον κομμωτή σου ποια απόχρωση εννοείς και πόσα ακριβώς δάχτυλα θέλεις να σου κόψει το μαλλάκι; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις είναι με μια φωτογραφία του κουρέματος ή χρώματος των ονείρων σου στο χέρι να του δώσεις να καταλάβει αμέσως τι είναι αυτό που θέλεις! Αν βλέπεις ότι και πάλι δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλεις και ας κρατάει τη φωτογραφία στα χέρια του τότε προφανώς δεν είναι στα καλύτερα του και καλά θα κάνεις να αλλάξεις το ραντεβού και να το κλείσεις για άλλη μέρα και ώρα. Μην ξεχνάς ότι όσο πιο νωρίς στη διάρκεια της μέρας το κλείσεις τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να βγεις από εκεί με ονειρεμένα μαλλάκια και τέλειο στιλ! Η ώρα και η προσοχή που σου δίνει ο κομμωτής σου σε φέρνουν δίπλα-δίπλα με την επιτυχία!
Η σύγκριση είναι το παν: θέλεις να πετύχεις το χρώμα που σου έχει καρφωθεί στον εγκέφαλο αλλά δεν ξέρεις πώς θα καταφέρεις να το αποκτήσεις; Και πώς θα το αποκτήσεις; Έχοντας ανά χείρας μια φωτογραφία με το χρώμα των ονείρων σου και το εφιαλτικό χρώμα δεν έχεις παρά να δείξεις στον κομμωτή σου τι θέλεις και τι δε θέλεις, αφού καμιά φορά τα λόγια είναι αδύνατον να περιγράψουν χρωματικές αποχρώσεις!
Γίνε η καλύτερη του φίλη: πόσες φορές δεν πήγες στο κομμωτήριο και έφυγες με τα κλάματα γιατί ο κομμωτή σου δεν μπόρεσε να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς. Όσο λοιπόν πιο ήρεμα και κατανοητά του εξηγήσεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις, τόσο πιο κοντά είσαι στο επιθυμητό αποτέλεσμα! Ρώτησε τον τη γνώμη του έτσι ώστε να νιώθει ότι συμμετέχει ενεργά στην απόφαση του για το χρώμα και όχι πως σαν άλλος σερβιτόρος σου σερβίρει αντί για φαγητό τη βαφή των μαλλιών σου! Πάρε τον κομμωτή σου με το μέρος σου και θα δεις τα μαλλάκια σου πιο σούπερ από ποτέ!
Γίνε νυφούλα: τι και αν δεν σκοπεύεις να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα; Ο κομμωτής σου δεν το ξέρει αυτό! Πες του λοιπόν ότι επειδή ετοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα θέλεις τα μαλλάκια σου να είναι πολύ ιδιαιτέρα και προσεγμένα χωρίς δραματικές αλλαγές, τόσο στο κούρεμα όσο και στο χρώμα και θα σου δώσει ιδιαίτερη προσοχή! Οι λέξεις:"παντρεύομαι σε λίγες εβδομάδες" είναι οι μαγικές λέξεις που θα φέρουν πλάι-πλάι με τα μαλλάκια των ονείρων σου

Δεν υπάρχουν σχόλια: