Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Γ. Λιάγκας μίλησε στο "Μίλα": “Μου πήρε 6 μήνες να φιλήσω την Φαίη"!


Πρώτος καλεσμένος της Τατιάνας και της παρέας της στην εκπομπή “Μίλα” ήταν σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στη σχέση του με την Φαίη, τα πρώτα ραντεβού τους, αλλά και τον ερχομό του γιού τους.
 
“Η Φαίη μου άρεσε αρκετό καιρό πριν την γνωρίσω”, παραδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας εξηγώντας πως μια από τις φορές που είχαν συναντηθεί ήταν στην εκπομπή που έκανε πριν από κάποια χρόνια η Μαρία Σταματέρη και στη διάρκεια της οποίας είχαν τσακωθεί. “Στην εκπομπή της Σταματέρη πήγαμε να “σφαχτούμε” με την Φαίη”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Παράλληλα, αποκάλυψε πως παρόλο που γνωρίζονταν και έβγαιναν για κάποιο διάστημα, εκείνος δεν χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να κάνει το πρώτο βήμα. “Μπορεί να κανονίζαμε να βρεθούμε, να βγαίναμε έξω αλλά δεν έγινε κάτι από την αρχή. Μου πήρε 6 μήνες να φιλήσω την Φαιή”.


 
Τι κάνει, όμως, ο Γιώργος Λιάγκας, όταν τσακώνεται με την Φαίη;
 
“Ακόμη και τώρα η σχέση μας είναι έντονη. Υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα που θα είμαστε στις γλύκιες και άλλες στιγμές που θα υπάρξει ένταση. Εγώ κάνω πίσω στους τσακωμούς με την Φαίη. Εκείνη έχει έναν εγωισμό υπερηφάνειας”, είπε και συμπλήρωσε: “Για παράδειγμα σήμερα το πρωί πήγαμε να ψωνίσουμε στο supermarket και της είπα όταν φθάσαμε στο ταμείο ότι είχε ξεχάσει κάτι και στεναχωρήθηκε και με ρώτησε γιατί της κάνω παρατήρηση”.
 
Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν αρνήθηκε πως υπάρχουν φορές που θα υπάρξουν διαφωνίες, ακόμη και στην εκπομπή: “Όταν τσακωνόμαστε στο σπίτι με την Φαίη δεν μιλάω στην εκπομπή”,.
 
Για την γέννηση του γιού του και την παρουσία του στην αίθουσα του τοκετού ανέφερε το εξής: “Μπήκα στην αίθουσα τοκετού, το βιώσα όλο το θαύμα της γέννησης και θαύμασα την Φαίη όταν έφερε στον κόσμο το παιδί μας... Το μωρό είναι τώρα πέντε μηνών, μας γελά και με κραυγές μας μιλά και αυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας”.
 
Όσον αφορά το θέμα της ζήλιας, ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε: “Δεν την ζηλεύω γιατί δεν μου έχει δώσει δικαίωμα...” και πρόσθεσε: “Ψάχνω μπροστά στη Φαίη το κινητό της”.
 
Ακόμη, αποκάλυψε ότι δεν φοράει βέρα γιατί δεν πιστεύει στα σύμβολα, αλλά στα αισθήματα και δήλωσε ότι: “Όταν γνώρισε τους γονείς της κατάλαβε ότι θέλει να την παντρευτεί”.
 
Τέλος, για το θέμα της απιστίας και το αν θα συγχωρούσε την σύζυγό του, ο παρουσιαστής του Mega είπε ότι δεν θα συγχωρούσε την απιστία ούτε εκείνος, αλλά ούτε και η Φαίη. Παρόλα αυτά δεν θέλει να λέει μεγάλες κουβέντες γιατί ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: