Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Σοκ! Η Amy Winehouse πλήρωνε τον πρώην άνδρα της 150 λίρες για κάθε φιλί!

Σοκ! Η Amy Winehouse πλήρωνε τον πρώην άνδρα της 150 λίρες για κάθε φιλί!
Ούτε μετά το θάνατο της δεν μπορεί να ηρεμήσει η Amy Winehouse , καθώς συνεχώς βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, ειδήσεις που σπιλώνουν  το όνομα  της.


Η τελευταία  έρχεται από την αγγλική εφημερίδα “Sun” που αποκαλύπτει ότι η γνωστή τραγουδίστρια πλήρωνε με 150 λίρες, το κάθε φιλί που της έδινε ο πρώην σύζυγος  Blake Fielder-Civil.


“Της χρέωνε 150 λίρες το φιλί και για να κάθεται δίπλα της. Καθόντουσαν μαζί, έπιναν μερικά ποτά και του έλεγε: «Ναύτη μου, δώσε μου ένα φιλί. Εκείνος την έβριζε και της ζητούσε λεφτά, ενώ η Amy τον φώναζε να γυρίσει πίσω.

Του άρεσε,  αλλά δεν την αγαπούσε. Του έδινε λεφτά για να παίρνει ναρκωτικά όπου και αν βρισκόταν” αναφέρουν πηγές της εφημερίδας.


Το καλό παιδί Blake - ο θεός να τον κάνει- αυτό το διάστημα βρίσκεται πίσω από της φυλακής τα σίδερα, καθώς εκτελεί την ποινή του για κλοπή και για οπλοκατοχή.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν ενημερώθηκε για το θάνατο της πρώην γυναίκας του, όχι απλά δεν τα έβαψε μαύρα, αλλά συνέχιζε να εκμεταλλεύεται το όνομα της,  μιλώντας με τα χειρότερα λόγια και βγάζοντας στη δημοσιότητα άγνωστες πτυχές της Amy.

Δεν υπάρχουν σχόλια: