Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτό είναι το επόμενο beauty ραντεβού μου! Μασάζ με ζεστή σοκολάτα!


Το επόμενο μεγάλο beauty project: μασάζ με ζεστή σοκολάτα! I know! Παρόλο που πρόκειται για μια αρκετά γνωστή θεραπεία δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ μέχρι πρότινος. Και για πρώτη φορά η αιτία δεν ήταν ο αναβλητικός εαυτός μου (ορκίζομαι!) αλλά το γεγονός ότι δεν είχα βρει το μέρος... μέχρι χθες!

Λέγεται Swan Beauty Lounge και μεταξύ άλλων προσφέρει το καλύτερο hot chocolate massage, μια φήμη που έχει ήδη κυκλοφορήσει από στόμα σε στόμα. 

Hot chocolate massage και άλλες λεπτομέρειες...Το hot chocolate massage είναι μια εξαιρετική θεραπεία ευεξίας και αρμονίας. Η  αποτοξινωτική και αναζωογονητική δράση του αμυγδαλέλαιου, του Shea butter και  του cacao που περιέχει, μετατρέπουν την απόλαυση της σοκολάτας, σε ένα μοναδικό καλλυντικό όπλο. Και το καλύτερο; Αν είσαι από τις τυχερές που έχουν ακόμη μαυρισμένη επιδερμίδα αυτή η θεραπεία είναι η καλύτερη για την διατήρηση του μαυρίσματος! 

Last chance details - Η διάρκεια της θεραπείας είναι μία ώρα και το κόστος της είναι €95.00 (τιμή μεμονωμένη)
- Οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν και μεμονωμένες, αλλά και σαν πρόγραμμα 6 επισκέψεων, προκειμένου να θραφεί και να ενυδατωθεί το δέρμα ( πακέτο με ειδική τιμή).
Ιnfo: SWAN Beauty Lounge, Λεωφ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, ΤΚ.15234
Τηλ. επικοινωνίας: 210-66829466-467, φαξ 210-6829468, www.swan.com.gr

Δες το βίντεο της διαδικασίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: