Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Καλύπτει τις ατέλειες


Ένα από τα πιο συχνά λάθη που κάνει μία γυναίκα στο μακιγιάζ της είναι ότι επιλέγει πολύ ανοιχτή απόχρωση κονσίλερ. Το κονσίλερ πρέπει -όπως άλλωστε και το make up- να ταιριάζει «γάντι» με την απόχρωση της επιδερμίδας μας. Διαφορετικά αντί να καλύπτει τονίζει το πρόβλημα.
Καλύψτε τους μαύρους κύκλους απλώνοντας το κονσίλερ σωστά: τοποθετήστε λίγη ποσότητα στο δάχτυλό σας και απλώστε με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις ακριβώς πάνω στην περιοχή. Για καλύτερα αποτελέσματα και περισσότερη λάμψη στο βλέμμα, επιλέξτε ένα κονσίλερ σε υγρή μορφή.
Οι μαύροι κύκλοι έχουν στην πραγματικότητα μία ελαφρώς μπλε απόχρωση. Για να εξαφανιστούν στα σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε ένα κονσίλερ σε κίτρινη, ζεστή απόχρωση.
Απλώστε πρώτα το make up και μετά το κονσίλερ σας. Το make up θα καλύψει τα τρία τέταρτα από τις ατέλειες και τις δυσχρωμίες. Στη συνέχεια, απλώστε κονσίλερ σε σημεία που βλέπετε ότι το έχουν ακόμα ανάγκη…
Το κοσνίλερ μπορεί να εξαφανίσει ένα αντιαισθητικό σπυράκι με τον εξής τρόπο: σε μία μπατονέτα απλώστε μία σταγόνα από κονσίλερ σε υγρή μορφή. Στη συνέχεια, τοποθετήστε την στο κέντρο της περιοχής και με το δάχτυλό σας απλώστε το ελαφρώς. Περάστε από πάνω ένα πινέλο με πούδρα και το σπυράκι έχει φύγει από το πλάνο! Στο τέλος της ημέρας όμως θυμηθείτε να καθαρίσετε καλά την επιδερμίδα σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: