Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Φθινοπωρινή θεά στο τσακ μπαμ...


Το καλοκαίρι πέρασε όμως μας άφησε μια επιδερμίδα που χρειάζεται επειγόντως περιποίηση! Λίγο ο ήλιος, λίγο η θάλασσα, λίγο τα ξενύχτια μας άφησαν τα σημάδια τους γι αυτό  και η έναρξη του φθινοπώρου απαιτεί την αναζωογόνηση του προσώπου.


Απολέπιση τώρα: τα νεκρά κύτταρα ήταν, είναι και θα είναι ο πιο δύσκολος εχθρός της επιδερμίδας σας στον αγώνα για λαμπερή επιδερμίδα και δεν έχετε παρά να τον αντιμετωπίσετε για να αφήσετε το νέο σας δέρμα να λάμψει χωρίς προηγούμενο! Τα νεκρά κύτταρα μπλοκάρουν την επιδερμίδα και πρέπει να τα ξεφορτωθείτε το συντομότερο δυνατό. Ένα απλό σκραμπ από αυτά που θα βρετες στο εμπόριο είναι η αρχή της απολέπισης που θα αφήσει το δέρμα καθαρό και λείο έτοιμο για ένα απαιτητικό και προσαρμοστικό φθινόπωρο! Με απαλές κυκλικές κινήσεις τρίψτε το πρόσωπό σας με το σκραμπ και μόλις ξεπλύνετε δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με τη νέα απαλή επιδερμίδα!
Ποια ξηροδερμία; Η ξηροδερμία είναι η αιτία που το δέρμα φαίνεται θαμπό και άτονο ειδικά μετά το καλοκαίρι που ο ήλιος και το θαλασσινό αλάτι σας έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Και ποιο είναι το αντίδοτο της ξηροδερμίας; Μα φυσικά η σωστή ενυδάτωση που θα επαναφέρει τη λάμψη στο πρόσωπο και θα σας μεταμορφώσει!
Ενυδάτωση και ξερό ψωμί: Η ενυδάτωση είναι το απαραίτητο συστατικό για υπέροχο δέρμα σε όλο το κορμί όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι αγκώνες και τα γόνατα είναι τα σημεία που υποφέρουν από ξηροδερμία και έχουν μεγάλη ανάγκη ενυδάτωσης γι’ αυτό μην τα ξεχνάτε. Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για τέλεια λαμπερή επιδερμίδα. Η ενυδατική κρέμα πρέπει να ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες της επιδερμίδας σας ανάλογα με τον τύπο της και είναι μια καθαρά προσωπική σας υπόθεση! Διαλέξτε προσεκτικά την ενυδατική σας και θα δειτε το δερματάκι σας να παίρνει ζωή και να αντανακλά λάμψη, ενώ το κατάλληλο σέρουμ ενισχύει για τα καλά αυτή τη λάμψη!
Μάσκες: Οι μάσκες μπορούν να ανανεώσουν το δέρμα σας στη στιγμή αφού το κάνουν να φαίνεται λείο και καθαρό. Πέρα και μετά σε σειρά προτεραιότητας από τον απλό καθαρισμό, η μάσκα χαρίζει στο πρόσωπο τη λάμψη που έχει ανάγκη ειδικά μετά το καλοκαίρι που το δέρμα σας έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Μείνετε πιστές στη ρουτίνα της ομορφιάς σας, ακολουθώντας ευλαβικά το τρίπτυχο: καθαρισμός, απολέπιση, μάσκα, ενυδάτωση και θα δειτε το δέρμα σας πιο λαμπερό από ποτέ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: