Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Οι διάσημοι φωτογραφίζονται με το βραχιολάκι, για καλό σκοπό!


Η αγάπη του κόσμου για τα βραχιόλια της Estee Lauder, που σχεδιάζει ο Dukas κάθε χρόνο είναι μεγάλη. Και σημαντικό ρόλο σ' αυτό, παίζει φυσικά ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της δημιουργίας τους.
 

- Το βραχιολάκι θα βρίσκεται προς πώληση από τις αρχές Οκτωβρίου
- Θα το βρίσκεις για έναν ολόκληρο μήνα στα καταστήματα καλλυντικών και συγκεκριμένα στα stands της Estee Lauder για όλο τον Οκτώβριο
- Κοστίζει €10
- Τα έσοδα διατίθενται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ
- Φέτος, για πρώτη χρονιά μπορείς να αγοράσεις και βραχιολάκι για τον καλό σου...

Μάλιστα, ανάμεσα στους επωνύμους που φωτογραφήθηκαν αφιλοκερδώς για την προώθηση των συγκεκριμένων βραχιολιών, είναι η Κατερίνα Λέχου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Cisse, ο Dukas, ο Αλέξης Γεωργούλης, και άλλοι πολλοί.

Γιώργος Κιμούλης- Δούκισσα Νομικού 

Δόυκισσα Νομικού: "Και εγώ με τη σειρά μου χαίρομαι που συμμετέχω στην εκστρατεία ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε εμείς οι γυναίκες ότι η πρόληψη πραγματικά σώζει ζωές. Θα ήταν μεγάλη ευτυχία να μπορούσαμε κάποια στιγμή να φτιάξουμε ένα κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού και χαίρομαι πάρα πολύ που μαζί με το Δούκα, την Estee Lauder Hellas και το Άλμα Ζωής μαζί, μας δίνεται αυτή η ευκαιρία να συνεισφέρουμε και εμείς με αυτόν τον τρόπο".

Μαρινέλλα- Λάκης Λαζόπουλος

Μαρινέλλα: "Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες ενημερώνονται, ευαισθητοποιούνται και συμμετέχουν η κάθε μια με τον τρόπο της σε εκστρατείες κατά του καρκίνου του μαστού. Φέτος κι εγώ με πολύ μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόταση της Estee Lauder Hellas και του Δούκα Χατζηδούκα για αυτή την τόσο σημαντική τους προσπάθεια που είναι η πρόληψη. Πιστεύω ότι το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε είναι αφενός ότι η πρόληψη σώζει ζωές και αφετέρου ότι είναι υποχρέωσή μας να φροντίζουμε το σώμα μας και την υγεία μας όχι μόνο για εμάς αλλά και για χάρη όλων όσων μας αγαπούν".

Λάκης Λαζόπουλος: "Αυτή η φωτογράφιση με την Μαρινέλλα λειτουργεί σαν υπενθύμιση γιατί στους καιρούς που ζούμε τρέχοντας, ξεχνάμε τους εαυτούς μας, ξεχνάμε την ίδια μας την υγεία, ξεχνάμε το σημαντικότερο, να είμαστε καλά και όρθιοι. Όλοι έχουμε ζήσει ιστορίες με δικούς μας ανθρώπους, έχουμε ακούσει πάρα πολλά και για τις γυναίκες είναι καλό να πηγαίνουν νωρίς στο γιατρό. Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να προληφθεί. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε μερικές σημαντικές πράξεις για τον ίδιο μας τον εαυτό".

Κατερίνα Λέχου- Αιμίλιος Χειλάκης

Κατερίνα Λέχου: "Εκ μέρους μας είναι η ελάχιστη προσφορά που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε στην διαφήμιση αυτών των βραχιολιών, που το ποσό που θα μαζευτεί από την πώληση τους θα πάει στο Άλμα Ζωής που είναι ίδρυμα για την καταπολέμηση του καρκίνου. Ένα από τα πιο σοβαρά και έγκυρα, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές. Τέλος ευχαριστώ την Estee Lauder Hellas και τον Δούκα που μου δώσανε την ευκαιρία να συμμετέχω σ’ αυτό το εγχείρημα".

Αιμίλιος Χειλάκης: "Με πολύ μεγάλη χαρά συμμετέχω σε μια καμπάνια που αφορά τον καρκίνο του μαστού. Η Estee Lauder Hellas για 7η χρονιά ανέθεσε στο Δούκα να σχεδιάσει αυτό το βραχιολάκι που μας θυμίζει ότι ο καρκίνος του μαστού δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση, με μια μικρή τιμή για τον τόσο μεγάλο σκοπό που εξυπηρετεί".
Δούκας Χατζηδούκας- Cisse

Δούκας Χατζηδούκας: "Ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους κυρίους και τις κυρίες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτή τη μεγάλη εκστρατεία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Estee Lauder Hellas που για 7η χρονιά μου έχει δώσει την ευκαιρία, κάνοντας απλά τη δουλειά μου και τίποτα παραπάνω, να συμμετέχω και εγώ στον τόσο σημαντικό αγώνα".

Το βραχιολάκι σε γκρι...


...ροζ

Και για πρώτη φορά σε μαύρο για το αγόρι σου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: