Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Σ. Μαλέλης: “ Το μεσημέρι δεν υπάρχουν βασιλείς!”


Για τη μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη, την κατάληξη που απέυχεται για το “Πρωινό Mou” και τις αλλαγές στο Star μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς αποκάλυψε ότι ανέκαθεν ακολουθούσε μια νοικοκυρεμένη πολιτική, χωρίς σπατάλες και πολύ υψηλές αμοιβές και σχολίασε τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στο τηλεοπτικό τοπίο και πρώτα απ’όλα το κόψιμο τους Κους - Κους.
 
“Ήταν λάθος. Πέρσι πήγε καλύτερα κι από εμάς. Αναγκαστικά έγινε το θύμα των αποφάσεων για τις αλλαγές στην πρωινή ζώνη, αφού έπρεπε να αξιοποιηθεί η Μενεγάκη που έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Ο τρόπος όμως που φέρθηκαν στους ανθρώπους του “Κους- Κους” είναι απαράδεκτος. Δεν γίνεται να τους δεσμεύουν με λόγο όλο το καλοκαίρι και να τους πληροφορούν το Σεπτέμβριο ότι δεν έχουν δουλειά. Αυτά να τα κάνουν στην Γερμανία όχι εδώ”, είπε σε συνέντευξή του στο “People”.
 
Για την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της Μενεγάκη και το αν θα πάει καλά δήλωσε: “Κανείς δεν ξέρει. Τόσα χρόνια έχτιζε με επιτυχία ένα άλλο προφίλ και τώρα πρέπει να αλλάξει την εκπομπή της. Ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου της εύχομαι καλή επιτυχία. Για μένα όμως ο αντίπαλός μου είναι μόνο η φτώχεια που μαστίζει την ελληνική κοινωνία”.
 
Στην ερώτηση αν η Ελένη Μενεγάκη θα εξακολουθήσει να είναι βασίλισσα και το μεσημέρι, απάντησε το εξής: “Το μεσημέρι, ξέρετε, δεν υπάρχουν βασιλείς. Είναι μια ζώνη πιο δημοκρατική και έχει διαφορετικό κοινό από το πρωί. Είναι άνθρωποι που επιστρέφουν στο σπίτι από τις όποιες δουλειές τους και θέλουν να αποφορτιστούν από όσα άκουσαν στις ειδήσεις ή βίωσαν οι ίδιοι στον δρόμο. Το πρωί είναι άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι”.
 
Ακόμη, ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε και για τα πρόσωπα του Star και γι' αυτό που ακούστηκε, ότι η Χριστίνα Λαμπίρη έκλαψε όταν της ανακοίνωσαν ότι δεν θα είναι πλέον on air. “Δεν ισχύει αυτό. Τη μέρα που γράφτηκε στα blogs δεν είχαμε καν συναντηθεί. Κι όταν βρεθήκαμε απάντησε εντάξει, γιατί ήταν έτοιμη να το δεχτεί. Την είχα προϊδεάσει από τον Ιούνιο ότι έπρεπε να κάνει ένα άλλο βήμα, πιο μπροστά στην καριέρα της. Την αγαπώ πολύ, ανήκει στην οικογένεια του Star, αλλά εδώ παίζουμε και με τις τύχες άλλων. Δεν σημαίνει ότι αποκλείεται η ποιοτική επάνοδός της στην οθόνη, πέραν των δελτίων που θα παρουσιάζει”, είπε.
 
Για την Τατιάνα Στεφανίδου και το νέο concept που ετοιμάζει ανέφερε: “Είναι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος, που ψάχνεται πάντα για το καλύτερο. Το Αξίζει να το ζεις, ήταν ένα πολύ επιτυχημένο προϊόν, πήγε καλύτερα απ’ όλες τις εκπομπές του Star.Ήμασταν ευχαριστημένοι. Η ίδια θέλησε να κάνει αλλαγές”.
 
Τέλος, για την Ελεονώρα Μελέτη είπε το εξής: “Η Ελεονώρα πάει πολύ καλά. Και ο Θέμης Μάλλης κάνει καλή δουλειά. Η εκπομπή είναι φρέσκια και δροσερή. Είμαστε ικανοποιημένοι”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: