Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Aνακάλυψε το σωστό νούμερο στο σουτιέν σου!


' Ολες αγοράζουμε εσώρουχα για ποικίλες χρήσεις και όλες έχουμε την ίδια αγωνία. Να μας κολακεύουν! Nα αναδεικνύουν τα κάλλη μας και να μην μας προσθέτουν ούτε πόντο!


Ανεξαρτήτως σχεδίου ή στιλ ένα σωστό εσώρουχο πρέπει να είναι στο σωστό νούμερο. Κι αν το να επιλέξεις το σωστό νούμερο και στιλ στο σλιπάκι δεν σου φαίνεται δύσκολο στο σουτιέν τα πράγματα αλλάζουν. 

Το σωστό νούμερο στο σουτιέν μπορεί να φανεί σωτήριο. Και δυστυχώς είναι κάτι που αλλάζει είτε με το πέρασμα του χρόνου. Είτε επειδή έχασες ή πήρες βάρος είτε απλά γιατί το νουμέρο αλλάζει ανάλογα με το στιλ. Έτσι, γνωρίζοντας τη σημαντικότητα του, τα Intimissimi από τηνΠαρασκευή 23 μέχρι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, με διάθεση και με μεζούρα, θα έχουν ειδικούς συμβούλους στις ομώνυμες boutique όπου θα σου μετρήσουν τις διαστάσεις του στήθους σου και θ σου δώσουν επακριβώς το νούμερο σου.

Κι αν σου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν το βάζεις και πρώτο στη λίστα των πραγμάτων που έχεις να κάνεις να σου πω πως μαζί με το μέτρημα, και το στιλ σουτιέν που σου πάει και σε αναδεικνύει καλύτερα, θα πάρεις και ένα δώρο έκπληξη! 

Όλες αγαπάμε να μας φροντίζουν και να μας κάνουν δώρα οπότε μην χάσεις την ευκαιρία αυτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: