Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Μυστική συνάντηση Λιάγκα-Χαριτάτου! Τι είπαν οι δύο άντρες;

Μυστική συνάντηση Λιάγκα-Χαριτάτου! Τι είπαν οι δύο άντρες;
Μυστικό ραντεβού Γιώργου Λιάγκα – Σπύρου Χαριτάτου, με τους παρευρισκομένους να μην πιστεύουν στα μάτια τους.
Σχεδόν έναν χρόνο μετά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους, οι δύο άντρες βρέθηκαν ξανά μαζί και… έσπασαν τον πάγο. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη συνάντηση που είχαν οι δύο παρουσιαστές. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, το ραντεβού τους έγινε προχθές το βράδυ στο εστιατόριο του Γιώργου Λιάγκα στη Βουλιαγμένη, ωστόσο τι ειπώθηκε μεταξύ τους παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο.
Οι σχέσεις των δύο αντρών είχαν ψυχρανθεί όταν παλιότερα με δηλώσεις του ο Σπύρος Χαριτάτος επέκρινε τη Φαίη Σκορδά που δεν αποκάλυπτε την εγκυμοσύνη της. Μάλιστα, οι θαμώνες του μαγαζιού έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τον Σπύρο Χαριτάτο να περνάει την πόρτα συνοδευόμενος από μια γοητευτική δεσποινίδα και να πλησιάζει τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος τον υποδέχτηκε θερμά, παρά τα όσα έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα που οι δυο τους βρίσκονταν σε αντίπαλα τηλεοπτικά στρατόπεδα.
Έπειτα από αρκετή ώρα στην παρέα των δύο αντρών προστέθηκαν οι Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαίρη Συνατσάκη, ενώ πιο αργά έφτασε και η Φαίη Σκορδά η οποία αγκάλιασε και φίλησε τον Σπύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: