Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Α. Τότσικας: Η σέξυ φωτογράφιση και οι δηλώσεις για τη σχέση του!


Μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση έκανε ο Αποστόλης Τότσικας και μίλησε για την υποκριτική, τον τίτλο του “ωραίου” και τη σχέση του με την γνωστή φωτογράφο Ρούλα Ρέβη.
 
Ο γνωστός ηθοποιός με τις επιτυχίες στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο δηλώνει έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε κωμωδία και δεν υιοθετεί τον τίτλο του “ζεν πρεμιέρ”. “Ζεν πρεμιέρ αποκαλείται ένας ηθοποιός που πρωτοβγαίνει στο επάγγελμα. Κάποιοι έχουν φθάσει τα 40 και αποκαλούνται ζεν πρεμιέρ! Ε, δεν γίνεται!”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στο “Down Town”.
 

Ο Αποστόλης μάλιστα αποκαλύπτει ότι δεν μπήκε ποτέ στο καλούπι του “ωραίου”, αντίθετα τον ενδιαφέρει να ενσαρκώνει διαφορετικούς ρόλους “για να μην τον συνηθίζουν”. Έτσι φέτος, θα συμμετέχει σε μια κωμωδία, που είναι κάτι εντελώς καινούριο για εκείνον. “Μου έλειψε να κάνω κάτι εντελώς καινούριο, όπως η κωμωδία που θα κάνω φέτος. Είναι μια βουτιά στα βαθιά χωρίς σωσίβιο, αλλά ευτυχώς έχω δίπλα μου πολύ καλά εκπαιδευμένους ανθρώπους”.
 

Ταυτόχρονα, ο γνωστός ηθοποιός ποζάρει στο φακό της αγαπημένης του σε μερικές πολύ αποκαλυπτικές πόζες και αναφέρει για την Ρούλα: “Είναι ένας άνθρωπος που με έχει βοηθήσει πολύ, παραπάνω από 100% σε όλα τα επίπεδα. Όχι μόνο αισθηματικά”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: