Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Εξιτήριο για την Κατερίνα Καραβάτου


Μπήκαν δύο και έφυγαν τρεις. Ο λόγος για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη που σήμερα πήραν στο σπίτι τους την κορούλα τους.
Οι νέοι γονείς, αρκετά συγκινημένοι βγήκαν από το μαιευτήριο  με την Κατερίνα να δυσκολεύεται πολύ να συγκρατήσει τα δάκρυά της και το μπαμπά Κρατερό να κρατά με τρυφερότητα τη μπέμπα στην αγκαλιά του.
«Είχα πει να μην κλαίω. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη τόσες μέρες. Έχει ξεκινήσει ήδη μια καινούργια ζωή και είμσατε πολύ χαρούμενοι», δήλωσε η παρουσιάστρια.
Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που είδαμε την Κατερίνα Καραβάτου μετά το κόψιμο της εκπομπής της. Βέβαια δεν είπε τίποτα για το παρασκήνιο του… κοψίματος του «Κους Κους», όμως επιφυλάχθηκε για το μέλλον λέγοντας με νόημα ότι έχει να πει πολλά.
«Θα μιλήσουμε γι’ αυτό, θα μιλήσω εγώ γιατί  και φυσικά με αφορά και έχω άποψη επί του θέματος, αλλά όχι αυτή τη στιγμή. Θα γίνει σύντομα, αλλά όχι τώρα».
Τώρα το μόνο που την απασχολεί είναι η κόρη της και όλη της η προσοχή και η φροντίδα πέφτει επάνω της.
Όσο για όνομα, βιάζεστε. Το ζευγάρι δεν έχει καταλήξει ακόμα, σύντομα όμως θα το λύσει κι αυτό το θέμα…Δεν υπάρχουν σχόλια: