Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Φουκάκης – Κορομηλά: Στο γάμο έπεσαν μπαλοθιές


Φουκάκης – Κορομηλά: Στο γάμο έπεσαν μπαλοθιές
Ένας Κρητικός κρατά πάντα τον λόγο του. Έτσι όταν ο Γιάννης Φουκάκης υποσχέθηκε τον περασμένο Ιανουάριο μπροστά σε όλη την Ελλάδα μέσα από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού
, πως θα αποκαταστήσει την αγαπημένη του Φωτεινή μετά από 4 χρόνια σχέσης, δεν θα μπορούσε παρά να κρατήσει τον  λόγο του.
Ο Γιάννης είχε άφθονο ρακί, μαντινάδες, μπαλοθιές και ότι άλλο χρειάζεται ένας Κρητικός που σέβεται τον εαυτό του για να κάνει ένα τρικούβερτο διήμερο γλέντι πριν παντρευτεί.
“Απ' την παρέα σου την όμορφη ένα έχω καταλάβει. Πώς στο γάμο μου εσύ θα μου τ’ αλλάξεις το στεφάνι”. Αυτή τη μαντινάδα είχε αφιερώσει στη Ρούλα Κορομηλά και ο Γιάννης δεν θα μπορούσε παρά να κρατήσει και αυτή την υπόσχεση. Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν κουμπάρα στο γάμο και έδωσε λάμψη από showbiz στη μεγάλη στιγμή του Γιάννη και της Φωτεινής.

Η Ρούλα Κορομηλά ταξίδεψε μέχρι την Κρητη μόνο και μόνο για να είναι στο πλευρό του Γιάννη και της Φωτεινής. Είναι γνωστό εξάλλου πως η γνωστή παρουσιάστρια πάντα είναι δίπλα στα παιδιά των reality show που παρουσιάζει. Φορώντας ένα σκούρο ταγιέρ δεν άφησε τον Γιάννη λεπτό και περίμενε μαζί του καρτερικά τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας.
Το παρόν φυσικά έδωσε στο γάμο του φίλου του και ο συγκάτοικος Ηλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: