Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Πού έκαναν τα νυχτοπερπατήματά τους οι διάσημοι;


Τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας επέλεξαν για μια ακόμη φορά για τη διασκέδασή τους οι επώνυμοι. Όπως κάθε βδομάδα έτσι και αυτοί πολλοί ήταν οι διάσημοι που διασκέδασαν στα μπουζούκια.
 
Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που προτίμησαν να διασκεδάσουν στο TEATRO Music Hall με τον Σταμάτη Γονίδη, τον Νίκο Κουρκούλη και την Φανή Δρακοπούλου και αυτή την εβδομάδα.
 
Στο πιο κεφάτο πρόγραμμα της πρωτεύουσας διασκέδασε ο Μάρκος Σεφερλής μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή. Ο Νίκος Κουρκούλης όντας πολύ καλός φίλος και με τους δύο κατευθύνθηκε στο τραπέζι όπου βρισκόταν οι φίλοι του για να τραγουδήσουν μαζί. Ο Μάρκος Σεφερλής τραγούδησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τραγούδια του Νίκου Κουρκούλη αλλά και του Λευτέρη Πανταζή ενώ ο ΛΕΠΑ τραγούδησε αρκετές απ' τις επιτυχίες του ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη. 
Το ίδιο βράδυ βρέθηκαν στο μαγαζί, ο Γιάννης Αιβάζης με την παρέα του, αλλά και ο Κώστας Καραφώτης που διασκέδασε μαζί με τους φίλους του. Μάλιστα ο Κώστας Καραφώτης επισκέφθηκε τον Νίκο Κουρκούλη στο καμαρίνι του αλλά και τον Σταμάτη Γονίδη για να του ευχηθεί από κοντά για τα γενέθλια του.

 
Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Πέτρος Ίμβριος και έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή βρέθηκε η Σοφία Βόσσου. Η γνωστή μουσικός διασκέδασε με την παρέα της, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής της πετούσε λουλούδια... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: