Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Φθινοπωρινές αλλαγές στο μακιγιάζ


Το φθινόπωρο μπήκε σηματοδοτώντας νέες τάσεις στο μακιγιάζ. Η νέα εποχή απαιτεί έντονες αλλαγές με μεγάλες δόσεις θηλυκότητας, σε πολλές εκδοχές δυναμική, λαμπερή, ρομαντική, σέξι.
Στο μακιγιάζ, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει για μία ακόμη σεζόν το βλέμμα που μαγνητίζει  και οι επιλογές για διαφορετικό στιλ είναι πολλές.
Βήμα πρώτο: Το σωστό μακιγιάζ ξεκινάει από ένα καλοδουλεμένο φρύδι! Μπορείς να παίξεις τόσο με το χρώμα όσο και με το σχήμα, αρκεί το αποτέλεσμα να δένει αρμονικά με το πρόσωπό σου αλλά και με το χρώμα των μαλλιών σου. Μη φοβηθείς την αντίθεση ξανθού μαλλιού με πολύ σκούρο φρύδι, σίγουρα όμως η απόλυτη επιλογή είναι φρύδια φυσικά σχηματισμένα!
Βήμα δεύτερο: Πες ναι στο eyeliner και τράβηξε απόλυτες, καθαρές γραμμές που θα δώσουν στο βλέμμα σου ένταση και στιλ. Οι επιλογές πολλές, αυστηρές, λεπτές ή καλλιγραφικές γραμμές σε μαύρο και καφέ, για αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα!
Βήμα τρίτο: Το απόλυτο must οι έντονες, λείες και γυριστές βλεφαρίδες, με πολλές στρώσεις και στα πάνω και στα κάτω βλέφαρα! Το αποτέλεσμα: Βελούδινο, προκλητικό, εκθαμβωτικό βλέμμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: