Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς να κάνεις το χτένισμα πασπαρτού που σε πάει από το γραφείο στη βραδινή σου έξοδο!




Θέλεις ένα χτένισμα που να είναι όσο chic πρέπει για το γραφείο και όσο πιο sexy γίνεται για την βραδινή σου έξοδο!
Σου έχουμε την τέλεια λύση: Everyday waves! Είναι ένα χτένισμα που μπορείς να πετύχεις και μόνη σου ακολουθώντας τα tips που θα βρεις παρακάτω και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο. Αρκεί να κάνεις λίγο practice! 

Έτσι, ξεκινάς την ημέρα σου όμορφη και λαμπερή ενώ με το ίδιο χτένισμα μπορείς να "διακτινιστείς" στο κοντινότερο bar για drinks με φίλες όταν δεν έχεις την δυνατότητα να επιστρέψεις σπίτι σου! 









 Βήμα 1
Με ένα κλάμερ χώρισε τα μαλλιά σου σε οριζόντιες τούφες και ξεκίνησε να δουλεύεις από τις πίσω προς τις μπροστινές. Τώρα χώρισε σε μικρότερες τούφες. Πιάσε μια τούφα με την πρέσα και γύρισέ την από το μέσο του μήκους των μαλλιών σου και προς τα κάτω.
Προσοχή: μην περάσεις πρέσα στις άκρες των μαλλιών σου. Πρέπει να είναι ίσιες.



Βήμα 2


Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα μαλλιά σου. Όταν φτάσεις στις μπροστινές τούφες, κάνε μια χωρίστρα στη μέση και κάνε πρέσα όπως και προηγουμένως. Αυτό που πρέπει να φροντίσεις είναι να γυρίζεις την πρέσα προς την ίδια κατεύθυνση κάθε φορά, δεξιά ή αριστερά.



Βήμα 3

Όταν ολοκληρώσεις γύρισε ανάποδα και πέρασε τα δάχτυλά σου ανάμεσα τινάζοντας παράλληλα ώστε να ανοίξουν οι μπούκλες.





 


Βήμα 4

Στην ίδια στάση, ψέκασε τα μαλλιά σου με λακ μεσαίου κρατήματος διατηρώντας την ασφαλή απόσταση των 15 εκατοστών. Σκοπός είναι να φορμάρεις το χτένισμά σου και να μην έχεις ένα “κοκαλωμένο” εφέ.


Βήμα 5


Τίναξε απότομα μπροστά και ψέκασε και πάλι με λακ.






Το hairstyling ολοκληρώθηκε!


Το χτένισμά σου ολοκληρώθηκε! Μόλις απέκτησες ένα όμορφο hairstyling μόνη σου και χωρίς να έχεις κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο.
Extra info: αν έχεις σγουρά μαλλιά, για το συγκεκριμένο χτένισμα πρέπει να κάνεις αρχικά ένα υποτυπώδες ίσιωμα.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: