Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Σχορτσιανίτης – Σκορδίλη: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο! Δες φωτογραφίες


Τα σκαλιά του Δημαρχείου Βύρωνα ανέβηκαν χθες το πρωί ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και η αγαπημένη του Ειρήνη Σκορδίλη. Το ζευγάρι, μετά από πολλά χρόνια σχέσης, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, ενώπιον του Δημάρχου και λίγων αλλά καλών φίλων.
 
Η νεαρή φυσικοθεραπεύτρια, κατάφερε να βάλει τρίποντο στην καρδιά του “Big Σόφο” και να κάνουν μαζί ένα νέο ξεκίνημα, αφού ήδη περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Η Ειρήνη διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι είναι πολύ ενθουσιασμένο.
 
“Ήρθε λίγο αυθόρμητα. Πρώτα έμαθα τα νέα για το παιδί και μετά ήρθε η πρόταση.Δεν θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα”, δήλωσε ο ίδιος στο STAR για το γάμο του αλλά και για το παιδί και πρόσθεσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι. Σήμερα θα μάθουμε αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι”.

 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι να γίνει ο γάμος, οι δυο τους είχαν χωρίσει δυο φορές και η Ειρήνη είχε λάβει τρία δαχτυλίδια γάμου, μιας και ο μπασκετμπολίστας, μετά από κάθε χωρισμό της έκανε πρόταση να παντρευτούν.
 
Ακόμη, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, το ζευγάρι θα κάνει θρησκευτικό γάμο το ερχόμενο καλοκαίρι στην Κέρκυρα, την ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, την ίδια μέρ που θα γίνει η βάφτιση του μωρού.
 
Δες φωτογραφίες:



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: