Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Βανδή – Γεωργούλης: Τι λένε για την ενδεχόμενη συνεργασία τους;


Εδώ και αρκετούς μήνες έχει κυκλοφορήσει η είδηση για τη συνεργασία της Δέσποινας Βανδη με το διάσημο συγγραφικό δίδυμο Ρήγα-Αποστόλου. Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια φαίνεται ότι έχει δει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει σε ένα μιούζικαλ που θα σχεδιαστεί αποκλειστικά για εκείνη, ξεδιπλώνοντας ένα ακόμη ταλέντο της.
 
Η ασφάλεια που της δίνει, άλλωστε, το γεγονός ότι το έργο θα γραφτεί από τους Ρήγα-Αποστόλου ήταν και το βασικό έναυσμα που οδήγησε την Δέσποινα στο να σκεφτεί σοβαρά αυτήν την πρόκληση. Επικρατέστερος μάλιστα για το ρόλο του συμπρωταγωνιστή της είναι ο Αλέξης Γεωργούλης.
 
Σε συνέντευξη του στο περιοδικό “Down Town”, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πω τι θα γίνει. Άσε που εμένα το μιούζικαλ δεν μου αρέσει ως είδος. Από την άλλη, ποτέ μη λες ποτέ, γιατί ο Αλέξανδρος έχει ένα μαγικό τρόπο να με πείθει. Δυο φορές τού αρνήθηκα στο παρελθόν, και τελικά και τις δυο φορές έκανα αυτό που μου πρότεινε”.
 
Στην ερώτηση, πώς του φαίνεται η ιδέα να συνεργαστεί με την Δέσποινα Βανδή, δήλωσε: “To να παίξω με την Δέσποινα το θεωρώ μεγάλη πρόκληση. Έχει το star quality και το ένστικτο”
 
Από την πλευρά της πάντως, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε: “Αν θεωρεί ο Αλέξανδρος ότι ο ρόλος θα ταίριαζε στον Αλέξη, με χαρά θα συνεργαζόμουν μαζί του. Επίσης του εύχομαι να του δοθεί η ευκαιρία να κάνει κάτι ακόμα καλό στο εξωτερικό, γιατί του αξίζει. Όσο για το μιούζικαλ, θα συμφωνήσω μαζί του. Είναι νωρίς ακόμη για ανακοινώσεις”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: