Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Οι συγκλονιστικές τάσεις μακιγιάζ της νέας σεζόν


Μάθε ποιες τάσεις μακιγιάζ θα σε κερδίσουν τη νέα σεζόν!
Το καλοκαιράκι έφυγε και επίσημα πλέον και μαζί του έφυγαν και οι παλιές τάσεις στο μακιγιάζ που μπορεί να σε μεταμόρφωσαν σε επίγεια θεά το καλοκαιράκι τώρα όμως και το νεσεσέρ του μακιγιάζ σου θέλει την ανανέωση του!
Διάβασε παρακάτω ποια χρώματα θα αντικαταστήσουν τη νέα σεζόν (Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011/12) τα καλοκαιρινά ζουμερά κοραλλί στα χείλη, τα εκκεντρικά μπλε στα βλέφαρα και όλες τις πρώην in τάσεις και προετοιμάσου για το απόλυτο φθινοπωρινό μακιγιάζ που θα κόψει την ανάσα!
Φρύδι, φρύδι τον καημό μου: τα φρύδια πλέον είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που οριοθετούν το πρόσωπο σου και ανοίγουν τους δρόμους για το φθινοπωρινό μακιγιάζ. Τα φρύδια τη νέα σεζόν είναι η αφετηρία ενός δυναμικού μακιγιάζ και εσύ για να εφαρμόσεις την τάση δεν έχεις παρά να δώσεις στα φρύδια σου το σχήμα και το χρώμα που ταιριάζει στο πρόσωπο σου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου και το χρώμα των μαλλιών σου.
Βλεφαρίδες που βγάζουν μάτι επιβάλλουν οι νέες τάσεις!
Πώς το είδαμε στους διάσημους οίκους: στο show του Balenciaga είδαμε την έντονη αντίθεση ξανθού μαλλιού με πολύ σκούρο φρύδι. Στον Calvin Klein τα φρύδια ήταν φυσικά σχηματισμένα που έδεναν τέλεια με τις έντονες βλεφαρίδες ενώ στον Vercase τα φρύδια ήταν πολύ περιποιημένα.
Βλεφαρίδες που κόβουν την ανάσα: τα μάτια και τη νέα σεζόν έχουν την τιμητική τους και οι βλεφαρίδες φυσικά έχουν πολύ σημαντική θέση στο μακιγιάζ του προσώπου σου τη νέα σεζόν. Έντονες βλεφαρίδες και γυριστές με το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες ανά χείρας ετοιμάσου να πετύχεις το απόλυτα lash look!
Πώς το είδαμε στους διάσημους οίκους: έντονες βλεφαρίδες με πολλές στρώσεις μάσκαρα για ενισχυμένο λουκ στις επάνω και τις κάτω βλεφαρίδες είδαμε στον οίκο Lanvin ενώ στον οίκο του Valentino οι πολλές στρώσεις μάσκαρα στα βλέφαρα συνδυάζονται τέλεια με λαμπερά χείλη!
Ροζ χρώμα στα μάγουλα για λάμψη υγείας αλλά και για να αναδείξεις την girlie σου πλευρά με τις ευλογίες του οίκου McCartney!
Τράβηξε λοιπόν στα μάτια μια μαύρη γραμμή: το eyeliner γίνεται αγαπημένο σου εργαλείο στο μακιγιάζ των ματιών σου και δίνει ένταση στοβλέμμα σου για ένα hot φθινόπωρο! Οι γραμμές στα μάτια φέτος είναι πολλές και διαφορετικές και σου επιτρέπουν να μεταμορφωθείς στη γυναίκα-γατούλα με μεγάλη ευκολία! Μαύρη αυστηρή γραμμή ή καφέ καλλιγραφική, όποιο και αν διαλέξεις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαγνητίσεις με τα ματάκια σου εφόσον οι γραμμές σου είναι καθαρές!
Πώς το είδαμε στους διάσημους οίκους: με αναφορές από τα 1960's και καλλιγραφική καφέ γραμμή εντυπωσίασε ο οίκος Anna Sui ενώ με πολύ λεπτή θηλυκή γραμμή ο οίκος Stella McCartney σε μεταμορφώνει στην απόλυτη γυναικάρα!
Με τα χείλη γεμάτα αντιθέσεις: τα τρεντ της νέας σεζόν για τα χείλη σε προκαλούν να πέσεις με τα μούτρα στις αντιθέσεις! Σοκολατένιες αποχρώσεις από τη μία και απαλό ροζ χρώμα από την άλλη σε προκαλούν να ανακαλύψεις τη μαγεία των χειλιών στο φθινοπωρινό σου μακιγιάζ.
Δώσε βάση στο φρύδι σου αφού αυτό είναι η αφετηρία του μακιγιάζ σου τη νέα σεζόν!Πώς το είδαμε στους διάσημους οίκους: φρέσκα ζουμερά ροζ χειλάκια για τον οίκο Nina Ricci αναδεικνύουν την girlie σου πλευρά ενώ ο οίκος Gucci ποντάρει στα έντονα χρώματα στα χείλη όπως το σκούρο κόκκινο κραγιόν σε συνδυασμό με μολύβι χειλιών σε δύο διαφορετικούς τόνους για πιο έντονο αποτέλεσμα και γυαλιστερό γκλος με έμπνευση από τα λαμπερά χείλη των `70s.
Ρουζάκια έξω λοιπόν: το ρουζ αυτή τη σεζόν σε κερδίζει χωρίς προηγούμενο σε ροζ, ροδακινί και taupe απόχρωση και μεταμορφώνει ολόκληρο το πρόσωπο σου! Οι τριανταφυλλί τόνοι σου χαρίζουν ρομαντική διάθεση, ενώ οι κρεμώδης μορφή του είναι από τις top επιλογές της σεζόν αφού σου χαρίζει ένα απόλυτα φυσικό λουκ! Το taupe είναι μια απόχρωση που όχι μόνο ταιριάζει στις περισσότερες αλλά μπορείς να το φορέσεις και στα μάτια για ένα τέλεια εναρμονισμένο και καθ'όλα εντυπωσιακό λουκ!
Πώς το είδαμε στους διάσημους οίκους: ο οίκος Prada στήριξε την τριανταφυλλί απόχρωση στο ρουζ που άπλωσε στα μάτια αλλά και στα χείλη δοξάζοντας την μονοχρωμία! Το ροζ χρώμα στα μάγουλα επέλεξε και η Stella McCartney για να μας θυμίσει να αναδεικνύουμε την girlie μας πλευρά και για να δώσει μια λάμψη υγείας, ενώ ο οίκος Givenchy λάνσαρε με επιτυχία το taupe χρώμα κάνοντας θραύση!
Τόλμησε τα νέα εκθαμβωτικά τρεντ και κλέψε τις εντυπώσεις την νέα συγκλονιστική σεζόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: