Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Τα λάθη της Σταρ Ελλάς


image
«Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο». Και όλα δείχνουν ότι η 23χρονη Ελληνίδα καλλονή Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είχε το σωστό τρόπο για να καταφέρει να μπει στην πρώτη 10αδα των καλλιστείων για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στο Σάο Πάολο.
Παρά το γεγονός ότι μέχρι την τελευταία στιγμή τα γραφεία στοιχημάτων «έπαιζαν» πολύ ψηλά την Ελληνίδα υποψήφια εκείνη δεν κατάφερε να περάσει ούτε στις 16 πρώτες. Όπως μετέδωσε σήμερα η εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία η Ηλιάνα Παπαγεωργία δεν τα πήγε καθόλου καλά στην πρώτη «κλειστή» συνέντευξη με την κριτική επιτροπή.
Στην ερώτηση τι θα άλλαζε στην εξωτερικής της εμφάνιση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε ότι το ύψος της είναι μεγάλο πρόβλημα καθώς δυσκολεύεται να βρει άντρα που είναι πιο ψηλός από εκείνη ενώ κάθε φορά που βγαίνει για ψώνια τα φορέματα που αγοράζει είναι πάντα κοντά!» Η απάντηση αυτή μάλλον έκανε άσχημη εντύπωση στην κριτική επιτροπή.
Η Μις Αγκόλα Leila Lopez, σε ανάλογη ερώτηση είχε απαντήσει ότι δεν θα άλλαζε τίποτα από την εξωτερική της εμφάνιση καθώς «η ομορφιά πηγάζει από τον εσωτερικό κόσμο του κάθε ανθρώπου».


Δεν υπάρχουν σχόλια: