Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Μ. Ζαχαρέα: Με το Θοδωρή είμαστε πιο ερωτευμένοι από ποτέ!


Η Μάρα Ζαχαρέα μίλησε για το πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύζυγό της μετά από 19 χρόνια, για την τηλεόραση που δεν της λείπει και τόσο, αλλά και για την δουλειά που κάνει...
 
Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έκλεισε 19 ολόκληρα χρόνια με τον σύζυγό της: “Είμαστε τώρα πιο ερωτευμένοι από ποτέ και πολύ ευτυχισμένοι που έχουμε ο ένας τον άλλον. Έχουμε φτιάξει μια πολύ ωραία οικογένεια, είμαστε υγιείς, σημαντικό αυτό μην το υποτιμούμε, και περνάμε πάρα πολύ όμορφα όλοι μαζί.”
 
Στη συνέχεια η Μάρα δήλωσε ότι αν ήταν πλούσια δεν θα δούλευε τώρα: “Αν ήμουν πλούσια θα δούλευα αυτή τη στιγμή; Ακούστε, επειδή έχω απομυθοποιήσει πάρα πολύ το δημοσιογραφικό επάγγελμα, σας διαβεβαιώνω πως αν δεν είχα ανάγκη ένα μηνιαίο εισόδημα, δεν θα εργαζόμουν. Θα προτιμούσα να αφιέρωνα το χρόνο μου στα παιδιά μου. Έχω πολλά ενδιαφέροντα και θα γέμιζα τον χρόνο μου μια χαρά.”
 
Τέλος η ίδια είπε ότι η τηλεόραση δεν της λείπει και πολύ: “Αυτή την στιγμή που μιλάμε, δυστυχώς, προβεβλημένοι δημοσιογράφοι τηλεοπτικής ενημέρωσης έχουν στοχοποιηθεί ως μέρος του συστήματος το οποίο στο μυαλό των πολιτών ευθύνεται για την ταλαιπωρία που περνάνε. Το να είσαι μέρος αυτού του προβλήματος δεν είναι κάτι το οποίο ζηλεύω. Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο Διαδίκτυο στο οποίο στρέφεται ο κόσμος και η δουλειά μου με ικανοποιεί απόλυτα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: