Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Τι έκανε τελικά η Φαίη Σκορδά στο πρόσωπό της;Οργίασαν οι φήμες μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Φαίη στο star μαζί με τον σύζυγό της και εμφανίστηκε λίγο διαφορετική....


Τα σχόλια και τα δημοσιεύματα μάλιστα  ήταν τόσα πολλά που ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να μιλήσει για το θέμα στην ραδιοφωνική του εκπομπή, λέγοντας ότι η Φαίη δεν έκανε τίποτα στο πρόσωπό της και ότι αυτό θα φανεί στην πορεία.

Το ίδιο έκανε και η Φαίη η οποία σε συνέντευξή της στο περιοδικό Life&Style, ανέφερε ότι δεν έχει κάνει ούτε Botox ούτε πλαστική και ότι αν έκανε ποτέ κάποια επέμβαση δεν θα είχε πρόβλημα να το πει.
 
Χθες το κεντρικό δελτίο του star έκανε ρεπορτάζ για το θέμα και ρώτησε τη γνώμη του γνωστού πλαστικού χειρουργού Ζήση Μπουκουβάλα. Ο κ. Μπουκουβάλας δήλωσε ότι η παρουσιάστρια δεν έκανε πλαστική, απλά έκανε στο πάνω χείλος ενέσιμη θεραπεία με υαλουρανικό οξύ. Συγκεκριμένα ο γιατρός είπε "όπως φαίνεται στο βίντεο, υπάρχει μια υποψία αύξησης του άνω χείλους, αλλά αυτό δεν είναι πλαστική, είναι απλά εφαρμογή ενέσιμων υλικών"

Δες το βίντεο 


Δεν υπάρχουν σχόλια: