Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Επαναστατική μέθοδος αυξητικής στήθους! Δεν φαίνεται ψεύτικο!


Μια επαναστατική και ανώδυνη μέθοδος για την πλαστική στήθους έρχεται να δώσει τη λύση σε όλες τις γυναίκες που δεν θα το τολμούσαν ποτέ.
Πόσες φορές έχουμε δει στο δρόμο μια γυναίκα και έχουμε καταλάβει ότι το στήθος της είναι ψεύτικο; Η απάντηση είναι πολλές! Και αυτό το ψεύτικο αποτέλεσμα είναι ένας λόγος για τον οποίο πολλές γυναίκες δεν θα επιχειρούσαν ποτέ να "φτιάξουν" το στήθος τους.




Η λύση για όλες αυτές τις γυναίκες είναι μια καινούργια τεχνική για αύξηση του στήθους με τοποθέτηση ενθέματος subfacial. Η νέα αυτή μέθοδος έχει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και περιορίζει τη "στρογγυλάδα" του πάνω μέρους του μαστού μετά την επέμβαση.

Η όψη του στήθους είναι πολύ πιο φυσική και δεν υπάρχει καμιά αίσθηση πίεσης κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης. Δεν φαίνεται παραμορφωμένο, ζαρωμένο και πεσμένο και κυρίως δεν φαίνεται "ψεύτικο". Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα όμως αυτής της μεθόδου αυξητικής στήθους είναι ότι η ανάρρωση είναι πολύ πιο γρήγορη και σχεδόν ανώδυνη.

Όπως μας εξήγησε και ο πλαστικός χειρουργός κ. Νώντας Καποσίτας, η νέα αυτή μέθοδος είναι ό,τι πιο καινούργιο έχει να επιδείξει η σύγχρονη επιστήμη. Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι πολλά σε σχέση με τις προηγούμενες και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο τόσο οπτικά όσο και στην αφή.


ΠΗΓΗ: www.iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: